Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Dense Hair 90ml

5 3 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Dense Hair 90ml

Trápi vás padanie vlasov a chcete sa znova kochať hustými a zdravými vlasmi? Potom vyskúšajte zázračné sérum z dielne Loreal Professionnel. Tento jedinečný prípravok obsahuje 5 % Stemoxydine, čo je molekula, ktorá sa zrodila po desiatich rokoch intenzívneho výskumu. Jej úlohou je vytváranie prostredia optimálneho pre stimuláciu kmeňových buniek, vďaka čomu sa rýchlejšie vytvára nové vlasy. Klinické štúdie preukázali viditeľné účinky už po troch mesiacoch používania. Prípravok je vhodný pre silnejšie rednúce vlasy.

Kľúčové vlastnosti

  • Sérum pre zvýšenie hustoty vlasov
  • Až 1 700 nových vlasov za 3 mesiace
  • Dlhodobý účinok

Aktívne látky:

  • 5 % Stemoxydine – vytvára prostredie vhodné pre stimuláciu kmeňových buniek a tým vytvára nové vlasy
  • Neohesperidín – antioxidačná molekula chráni cibuľky vlasu proti oxidácii a zaisťuje ich správne fungovanie

Použitie:
Po dobu troch mesiacov aplikujte každý večer rovnomerne 8 dávok pipety do vlasovej pokožky, prstami ich vmasírujte až do úplného vstrebania. Prípravok neoplachujte. Pre zaistenie ešte lepších výsledkov kombinujte s ostatnými prípravkami z radu Loreal Professionnel Serioxyl.

Zloženie:
Alcohol Denat., Aqua/Water, Diethyllutidinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Neohesperidin Dihydrochalcone, Linalool, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Geraniol, Citronellol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Limonene, Citric Acid, Parfum/Fragrance

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Výživa

Objem

Objem 90 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Objem, Výživa
Kód:  KSVL2762
Produktové číslo:  3474630643611
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17