Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer Conditioner 200 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer Conditioner 200 ml

Posilňujúci kondicionér ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer Conditioner s objemom 200 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o jemné vlasy so sklonom k lámaniu. Vlasy hĺbkovo posilňuje a zvyšuje ich pružnosť už po prvej aplikácii. Poskytuje im potrebnú výživu a hydratáciu. Chráni ich pred vypadávaním a lámaním a zanecháva ich odolnejšie a silnejšie. Uľahčuje ich rozčesávanie a úpravu. Jeho bohaté zloženie obsahuje unikátnu formulu s vitamínom B6 a biotínom, ktorá stimuluje zdravý rast vlasov. Doprajte svojim vlasom jedinečnú starostlivosť kondicionéra ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer pre ich odolný a zdravý vzhľad.


Aktívne látky:

  • Vitamín B6 pomáha pri prevencii vypadávania vlasov a podporuje ich zdravý rast. Vlasy hydratuje a dodáva im hustotu a pevnosť.
  • Biotín, ktorý je súčasťou B-komplexu, zabraňuje lámaniu a nadmernému vypadávaniu vlasov a zanecháva ich silnejšie a odolnejšie.

Použitie:
Aplikujte kondicionér rovnomerne na umyté vlhké vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite.
Typ vlasov:
Výrobok je vhodný na jemné vlasy.
Určené:
Pre ženy
Objem:
200 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL3380
Produktové číslo:  3474636483976
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14