Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Cool Shampoo

4,7 6 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Cool Shampoo

Doprajte svojim blond vlasom tú najlepšiu starostlivosť s L'Oréal. Šampón Expert Serie vaše vlasy nielen dokonale umyje, ale tiež revitalizuje a oslnivo rozžiari. Vďaka svojej unikátnej receptúre obsahujúcej fialové pigmenty neutralizuje teplé žlté tóny vlasov a vytvára krásne studené blond tóny. Navyše vďaka extraktom z bobúľ Acai bude vlasové vlákno dostatočne vyživené, hydratované a žiarivo lesklé. S šampónom L'Oréal Blondifier budete v starostlivosti o vlasy o krok ďalej a navyše sa budete cítiť skvele.

Kľúčové vlastnosti šampónu L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Cool

  • Šampón je určený na blond vlasy
  • Vďaka fialovým pigmentom šampón neutralizuje teplé žlté tóny
  • Šampón vytvára studené blond tóny
  • Prípravok oživuje farbu vlasov a dodá im lesk
  • Extrakty z bobúľ Acai vlasy vyživujú, hydratujú a rozžiaria

Aplikácia:
Šampón naneste na mokré vlasy, napeňte a nechajte krátko pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocamphodiacetate, Glycol Distearate, Glycerin, Citrid Acis, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Salicylic Acid, Carbomer, CI 60730/Acid Violet, 43, Saccharum Officinarum Extract/Sugarcane Extract, Sodium Acetate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Isopropyl Alcohol, Eutrpe Oleracea Fruit Extract, Phenoxyethanol, Citrus Limon Peel Extract/Lemon Peel Extract, Pyrus Malus Fruit Extract/Apple Fruit Extract, Camllia Sinensis Leaf, Extact, Maltodextrin, Parfum/Franfrance, C222943/1


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 300 ml, 500 ml, 1 500 ml
Kód:  KSVL3687nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16