Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Shampoo

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Shampoo

Šampón L'Oréal PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair je určený pre poškodené a lámavé vlasy. Jemne čistí a obnovuje vnútornú aj vonkajšiu štruktúru vlasových vlákien pomocou quinoy, proteínov, lipidov, ceramidov, Phyto-Keratínu a kyseliny mliečnej. Zložky vytvárajú na povrchu vlasov ochranný film, čím dochádza kuzamknutiu esenciálnych živín vnútri bez akéhokoľvek zaťaženia. Tento proces zabraňuje poškodeniu pri chemických aj tepelných úpravách a tiež pred vonkajšími vplyvmi, ako sú UV žiarenie, slaná morská voda alebo chlórovaná voda z bazéna. Intenzívna starostlivosť šampónu Absolut Repair od značky L'Oréal PROFESSIONNEL s trblietavým efektomvlasy posilňuje a častým používaním im dodáva zdravie, hebkosť, jemnosť a 7× viac lesku.

Kľúčové vlastnosti šampónu ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair Shampoo

  • Šampón L'Oréal PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair je určený pre poškodené a lámavé vlasy
  • Jemne čistí a obnovuje vnútornú aj vonkajšiu štruktúru vlasových vlákien
  • Obsahuje quinou, proteíny, lipidy, ceramidy, Phyto-Keratín a kyselinu mliečnu
  • Vytvára na povrchu ochranný film pre uzamknutie esenciálnych živín vnútri
  • Šampón L'Oréal PROFESSIONNEL zabraňuje poškodeniu pri chemických aj tepelných úpravách a pred vonkajšími vplyvmi
  • Posilňuje vlasy a dodáva zdravie, hebkosť, jemnosť a 7× viac lesku

Použitie:
Naneste šampón rovnomerne na mokré vlasy a vytvorte penu. Nechajte okamih pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite. Podľa potreby postup opakujte.

Zloženie:

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Chloride, Citric Acid, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Amodimethicone, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-10, Glycerin, Salicylic Acid, Glycol Distearate, Linalool, Mica, Peg-100 Stearate, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Steareth-6, CocBetaine, Trideceth-3, Ci 77891/Titanium Dioxide, Limonene, Chenopodiuo-m Quinoa Seed Extract, Acetic Acid, Fumaric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Ci 19140 / Yellow 5, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Ci 17200/Red 33, Parfum/Fragrance. F.I.L Code: C228932/1.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 300 ml, 500 ml, 1 500 ml
Kód:  KSVL4038nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06