Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair 10in1 190 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair 10in1 190 ml

Chceli by ste dopriať svojim poškodeným vlasom kvalitnú starostlivosť a dodať potrebnú výživu? Viacúčelový sprej Serie Expert Absolut Repair 10in1 od L'Oréal Professionnel je špeciálne navrhnutý pre poškodené vlasy. Prípravok s obsahom quinoy a pšeničného proteínu preniká hlboko do vlasu, efektívne ho revitalizuje a pomáha predchádzať jeho poškodeniu. Sprej vaše vlasy hĺbkovo hydratuje, vyživuje a dodáva im žiarivý lesk. Pomáha zaceľovať rozštiepené končeky, chráni vlasy pred vlhkosťou a zabraňuje ich krepovateniu. Ľahká textúra spreja sa rýchlo vstrebáva a nezaťažuje vlasy. Prípravok Absolut Repair 10in1 je tiež skvelým pomocníkom pri rozčesávaní vlasov a ich následnom fúkaní. Vďaka spreju budú vaše vlasy zamatovo hebké, vyživené a žiarivé.

Kľúčové vlastnosti spreja na vlasy ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Absolut Repair 10in1

  • Bezoplachový viacúčelový sprej na poškodené vlasy
  • Zloženie obohatené o quinou a pšeničný proteín preniká hlboko do vlasu, efektívne ho revitalizuje a pomáha predchádzať jeho poškodeniu
  • Absolut Repair 10in1 poskytuje tepelnú ochranu až do 230 °C
  • Sprej vlasy vyživuje, hĺbkovo hydratuje a dodáva im lesk
  • Ľahká textúra spreja nezaťažuje vlasy a rýchlo sa vstrebáva
  • Vlasy sa lepšie rozčesávajú a ľahšie sa fúkajú
  • Sprej od L'Oréal Professionnel pomáha zaceľovať rozštiepené končeky
  • Chráni vlasy pred vlhkosťou a zabraňuje ich krepovateniu
  • Príjemne prevonia vlasy

Typ vlasov:
Poškodené vlasy

Použitie:
Pred použitím sprej dôkladne pretrepte. Nastriekajte rovnomerne po celej dĺžke umytých a uterákom vysušených vlasov. Neoplachujte.

Tip:
Kombinujte so šampónom Serie Expert Absolut Repair a kondicionérom Serie Expert Absolut Repair Conditioner.

Zloženie:
Aqua/Water Cocos nucifera Oil/Coconut Oil Amodimethicone PPG-5-Ceteth-10 Phosphate polyquaternium-37 Phenoxyethanol Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate acetamid Mea Lactamide Mea Dimethicone PEG-7 Phosphate butylén Glycol PPG-1 Trideceth-6 Trideceth-6 Behentrimonium Chloride Xylose Ethylhexylglycerin Helianthus annuus Seed Extract/Sunflower Seed Extract Sodium Hydroxide Linalool Benzophenone-4 Cetrimonium Chloride Tocopherol Olea Europaea Oil/Olive Fruit Oil Camelina Sativa Oil/Camelina Sativa Seed Oil Ascorbyl Glucoside Benzyl Alcohol Geraniol Citronellol Benzyl Salicylate Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol Isoeugenol Foeniculum vulgare (Fennel) Seed Extract Melanín Parfum/Fragrance


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 190 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  KSVL4117
Produktové číslo:  3474636731015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02