Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Séria Expert Nutrifier Shampoo 250 ml

5 3 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Séria Expert Nutrifier Shampoo 250 ml

Máte suché, poškodené a slabé vlasy, ktoré nemajú lesk? Takéto vlasy potrebujú okamžitú výživu a hydratáciu! Šampón Expert Nutrifier prináša pre vaše vlasy inovované ešte účinnejšie riešenie, nahrádza pôvodný rad Intense Repair. Obsahuje aktívne látky, ktoré okamžite hydratujú a vyživujú vlasové vlákna, posilňujú ich a navracajú im pružnosť. Hladinu vlhkosti potom udržuje v optimálnej výške. Šampón tak predchádza nežiadúcemu lámaniu. štiepeniu vlasov a vzniku statickej elektriny. Zabudnite na suché vlasy bez života, so šampónom Expert Nutrifier budú vaše vlasy žiarivé a plné energie!

Aktívne látky

  • Glycerín – dokonale vlasy hydratuje
  • Kokosový olej – dodáva vlasom jemnosť a žiarivý lesk

Vlastnosti šampónu

  • Jemne a účinne čistí a ošetruje vlasy a pokožku hlavy
  • Hĺbkovo vyživuje a hydratuje suché, poškodené a slabé vlasy
  • Uhladzuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke a na končekoch
  • Dodáva vlasom jemnosť a zdravú krásu
  • Navracia vlasovým vláknam pružnosť a žiarivý lesk
  • Neobsahuje silikóny

Použitie:
Naneste na vlhké vlasy, vytvorte penu a potom dôkladne opláchnite.

Prečo vlasy vysychajú, sú poškodené a slabé?

Suché, poškodené a slabé vlasy sú často na pohľad aj na dotyk drsné, ľahko sa strapatia a nedržia tvar. Tieto problémy môžu byť spôsobené geneticky alebo vplyvom vonkajších agresorov ako je slnečné žiarenie, vlhkosť, znečistenie ovzdušia. Vlasy nie sú dostatočne vyživované a hydratované, stávajú sa krehkými a náchylnejšími k lámaniu. Zaručeným riešením týchto problémov je používanie zodpovedajúcej vlasovej kozmetiky, ktorá vlasy ošetruje, vyhladzuje, obnovuje zdravú štruktúru vlasov, zásobuje živinami a v neposlednom rade dodáva vlasom prirodzený pôvab a lesk. Pre vaše zdravé, krásne a žiarivé vlasy používajte šampón Expert Nutrifier!

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL3003
Produktové číslo:  3474636382835
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03