Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Thick Hair 250 ml

4,8 4 hodnotení
16,90 €

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Thick Hair 250 ml

Suché a nepoddajné vlasy sú už minulosťou. Doprajte svojim vlasom zaslúženú starostlivosť s týmto vysoko koncentrovaným olejom a sledujte, ako sa začnú diať zázraky. Jedinečné zloženie s arganovým olejom z marockého arganového stromu a oleja z myrhy vaše vlasy rozpletie, skrotí, zlepší ich štruktúru a dodá im nádherný lesk. Myrhový olej využívali už v staroveku pre jeho úžasné regeneračné schopnosti. Arganový olej zasa obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, ktorý výrazne prispieva k jeho blahodarným účinkom. Mythic Oil Shampoo však obsahuje množstvo ďalších olejov so skvelými účinkami – avokádový, jojobový, mandľový, myrhový, pomarančový, slnečnicový, arganový, olej z jadier hrozna a požltu farbiarskeho. Všetky tieto zložky majú blahodarné účinky a výsledkom ich pôsobenia budú lesklé, skrotené, úžasne hebké a zdravo vyzerajúce vlasy.

Kľúčové vlastnosti

  • Olejový šampón pre silné a nepoddajné vlasy
  • Vysoký obsah ošetrujúcich a vyživujúcich olejov
  • Arganový olej s obsahom vitamínu E
  • Myrhový olej s úžasnými regeneračnými schopnosťami
  • Zlepšuje vlasovú štruktúru
  • Skrotí nepoddajné vlasy
  • Zanecháva vlasy žiarivé, lesklé a zdravé
  • Neobsahuje parabény

Zloženie:

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Laureth-5 Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Amodimethicone, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Ppg-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Peg-55 Propylene, Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool Limonene, Citronellol, Geraniol, Sodium Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Commiphora Myrrha, Resin Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides, Citrate, Citric Acid, Parfum/Fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2806
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636391073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06