Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Fine Hair 250 ml

4,7 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Shampoo Fine Hair 250 ml

Suché a nepoddajné vlasy sú už minulosťou. Doprajte svojim vlasom zaslúženú starostlivosť ako staroegyptská kráľovná. Jedinečné zloženie s ázijským zázvorom v hlavnej úlohe dodá vašim vlasov nezvyčajnú pružnosť a vitalitu a extrakt z olivovníkovej rastliny osmanthusu vlasy tiež do hĺbky vyživuje bez toho, aby ich zbytočne zaťažoval. . Mythic Oil Shampoo však obsahuje množstvo ďalších olejov so skvelými účinkami – avokádový, jojobový, mandľový, myrhový, pomarančový, slnečnicový, arganový, olej z jadier hrozna a požltu farbiarskeho. Všetky tieto zložky majú blahodarné účinky a výsledkom ich pôsobenia budú lesklé, skrotené, úžasne hebké a zdravo vyzerajúce vlasy.

Kľúčové vlastnosti

  • Olejový šampón pre jemné a normálne vlasy
  • Ázijský zázvor vlasy rozžiari
  • Extrakt osmanthusu vlasy do hĺbky vyživuje
  • Veľké množstvo prírodných olejov vlasy posilní a revitalizuje
  • Vlasy nezaťažuje
  • Zanecháva vlasy žiarivé, lesklé a zdravé
  • Neobsahuje parabény

Zloženie

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Cocamide Mipa, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth-5 Carboxylic Acid, Ppg-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Benzyl, Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Osmanthus Fragrans Flower Extract, Zingiber Officinale Root Oil/Ginger Root Oil, Sodium Acetate,  Isopropyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Normálne

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2808
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636391134
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19