Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Creme Universelle 150 ml

4,8 12 hodnotení
14,90 €

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil Creme Universelle 150 ml

Krém na vlasy Mythic Oil Creme Universsale ochraňuje vlasy pri tepelnej úprave vášho účesu žehlením, kulmovaním alebo fénovaním. Rovnako dobre sa dá použiť ako oplachovací kondicionér pre ľahšie rozčesávanie alebo ako starostlivosť pred šampónovaním. Olejový krém s arganovým a mandľovým olejom vlasy hydratuje, vyživuje a chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom aj proti vysokej teplote pri vytváraní účesov. Ochráni vaše vlasy aj pri veľmi vysokých teplotách až do 230 °C. Príjemná textúra sa na vlasy dobre nanáša, okamžite vyhladzuje ich štruktúru a vlasy sú po použití krému ľahko upraviteľné.

Kľúčové vlastnosti

  • Termoochranný olejový krém na vlasy
  • Obsah arganového a mandľového oleja
  • Ochrana pri tepelnej úprave vlasov až do 230 °C
  • Vyhladzuje vlasovú štruktúru
  • Vyživuje, chráni a hydratuje

Aktívne látky:
Arganový olej – zmierňuje svrbenie vlasovej pokožky, znižuje suchosť pokožky a vlasom dáva vitalitu, silu, lesk a hebkosť
Mandľový olej – regeneruje, hydratuje, dodáva lesk a stimuluje rast vlasov
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov
Použitie:
Do umytých, uterákom vysušených vlasov naneste množstvo prípravku veľkosti lieskového orieška, do dĺžok a končekov. Vlasy rozčešte a upravte svoj účes bežným spôsobom, žehlením, fénovaním alebo kulmovaním.

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetyl Alcohol, Cetyl Esters, Amodimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Chlorhexidine Digluconate, Benzyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Linalool, Caramel, Cetrimonium Chloride, Limonene, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Sweet Almond Oil, Lactic Acid, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, CI 19140/Yellow 5, Coumarin, Parfum/Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Krém

Druh

Druh Arganový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Krém

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Výživa, Rozčesávanie
Kód:  KSVL3079
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636391202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06