Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Hair Touch Up Brown 75 ml

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Hair Touch Up Brown 75 ml

Unikátny vlasový korektor v spreji HAIR Touch up od popredného výrobcu ĽORÉAL PROFESSIONNEL ponúka revolučné riešenie pre dôkladné a rýchle zakrytie šedín, nevzhľadných odrastov, farebných prechodov a cestičiek. Oceníte ho vo chvíľach, kedy sa chcete vydať do spoločnosti, ale návšteva kaderníka vás čaká až za nejakú dobu. Je tiež skvelým pomocníkom pre vizuálne dodanie objemu a zakrytie všetkých nedokonalostí. Výsledok je úplne ohromujúci. Poteší vás veľmi jednoduchá, rýchla a komfortná aplikácie. Teraz budú vaše vlasy vyzerať stále skvele, bezchybne a predovšetkým prirodzene. Korektor HAIR Touch up Brown je špeciálne určený pre hnedé vlasy.

Kľúčové vlastnosti

  • Krycí korektor v spreji pre zakrytie šedín, odrastov, farebných prechodov, cestičiek a kontúr
  • Jednoduchá a rovnomerná aplikácia vďaka mikro-difúznej tryske
  • Rýchlo zasychá
  • Dokonale splýva s vlasmi vďaka make-up pigmentom
  • Ľahko sa vymýva
  • Prevedenie v hnedej farbe
  • Objem 75 ml

Pre maximálne prirodzený efekt

Krycí korektor v spreji pred aplikáciou dobre pretrepte a následne aplikujte na suché vlasy zo vzdialenosti 10 až 15 cm. Prípravok nanášajte na miesta, ktoré chcete zakryť. Špeciálna mikro-difúzna tryska vám pomôže s precíznou a dokonale rovnomernou aplikáciou korektoru na odrasty, cestičky, farebné prechody aj kontúry. Pre dosiahnutie maximálne prirodzeného efektu vlasy na záver premasírujte. Budete prekvapení, ako korektor rýchlo zaschne a dokonale splynie s vašimi vlasmi. Vďaka make-up pigmentom docielite maximálne prirodzeného efektu. V prípade potreby možno korektor veľmi ľahko vymyť vodou.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Podľa radu

Podľa radu ĽOréal Professionnel Hair Touch Up

Odtien

Odtieň Hnedá

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Umývateľná
Metóda farbenia Korekcia odrastov alebo šedín
Forma farby V spreji

Počet umytí

Počet umytí 1
Kód:  KSVL3031
Produktové číslo:  3474630698185
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01