Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Unlimited Waterproof Mascara 7,4 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Unlimited Waterproof Mascara 7,4 ml

Slabé, krátke a nevýrazné riasy? S maskarou ĽORÉAL PARIS Unlimited Waterproof Black s objemom 7,4 ml už si na ne spomeniete len ako na nepríjemnú minulosť! Maskara zanechá vaše riasy perfektne oddelené, plné objemu a úžasne predĺžené. Unikátna inovatívna kefka je ohýbateľná a s jej pomocou dosiahnete dokonalý vzhľad vašich rias. Kefku možno použiť dvoma spôsobmi - rovnou kefkou riasy predĺžite a ohnutou kefkou natočíte aj tie najmenšie riasy. Vodoodolná maskara Unlimited má navyše špeciálnu čiernu formulu a dokáže vytvoriť efekt, ktorý vydrží až 48 hodín. Prečo sa uspokojiť s málom, keď môžete zažiariť s novou maskarou z dielne ĽORÉAL PARIS!

Kľúčové vlastnosti maskary ĽORÉAL PARIS Unlimited Waterproof Black

  • Maskara má unikátnu ohýbateľnú kefku pre výrazné natočenie a dĺžku rias
  • Rovná kefka pre predĺženie rias bez limitov
  • Zahnutá kefka pre zvýraznenie aj tých najmenších rias
  • Po použití maskary Unlimited budú vaše riasy precízne natočené, predĺžené a oddelené
  • Maskara ĽORÉAL PARIS Unlimited Waterproof Black má špeciálnu čiernu formulu, vďaka ktorej vydrží efekt predĺžených objemných rias až 48 hodín
  • Nedrobí sa a neodpadáva pod oči
  • Maskara sa dobre drží v ruke a má nelepivú štruktúru

Použitie:
Maskaru naneste na čisté riasy a nechajte zaschnúť. Pre predĺženie bez limitu použite rovnú kefku, pre perfektné natočenie kefku ohnutú. Hoci je maskara vodoodolná, jej efekt vydrží až 48 hodín.

Zloženie:
Aqua/water, Paraffin, Potassium cetyl phosphate, Acrylates copolymer, Cera albumu/Beeswax, Copernica cerifera cera/carnauba wax, Ethylene/acrylic acid copolymer, Steareth-2, Cetyl alcohol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcelullose, Acacia senegal gum, Ethylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymer, Sodium dehydroacetate, Caprylyl glycol, Hydrogenated jojoba oil, Hydrogenated palm oil, Propylene glycol, Disodium EDTA, Pentaerythrityl tetraisostearate, Sodium hyaluronate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol

Objem:
7,4 ml


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vodoodolná

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1848
Produktové číslo:  3600523670079
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01