Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Super Liner Flash Cat Eye Liner

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Super Liner Flash Cat Eye Liner

Pre dokonalé očné linky nielen na vytvorenie efektu mačacích očí sú tu tekuté očné linky vo fixu Superliner Flash Cat Eye od značky L'Oréal Paris. Vďaka špeciálnej odnímateľnej šablóne, ktorá je pripevnená k viečku, dosiahnete dokonalého výsledku aj bez predchádzajúcich skúseností. Tenký a flexibilný hrot ponúkne jednoduchú aplikáciu a čierne pigmenty s vodoodolným zložením zase sýtu a intenzívnu farbu pre výrazný pohľad a dlhotrvajúci efekt.

Kľúčové vlastnosti očné linky Superliner Flash Cat Eye L'Oréal Paris

  • Očné linky vo fixu Superliner Flash Cat Eye od značky L'Oréal Paris
  • Odnímateľná šablóna pre ľahké vykreslenie liniek
  • Očné linky majú tenký a flexibilný hrot
  • Čierne pigmenty s vodoodolným zložením
  • Sýta a intenzívna farba
  • Hmotnosť 9 g

Použitie:
Nakreslite jemným ťahom linku na viečko, prípadne použite šablónu. Nechajte zaschnúť. Po každom použití starostlivo uzavrite.
Zloženie:
Aqua/Water, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Laureth - 21, Pentylene Glycol, PEG - 40 hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ammonium Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, PPG - 2 - Deceth - 30, Sodium Dehydroacetate, Sodium Lauryl Sulfate, disodium Laureth Sulfosuccinate, [+/- May Contain CI 77266/Black 2]

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Fixka
Kód:  DEKO1847
Produktové číslo:  3600523653959
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19