Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub 48 g

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub 48 g

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub

Trápi vás hrubá, dráždivá alebo suchá pleť? Nový rad peelingov Smooth Sugar Scrub od Loreal Paris ponúka najšetrnejšie prípravky k exfoliácii pleti so 100 % prírodným zložením. Každý variant tvorí unikátna kombinácia troch cukrov, doplnených o účinné ingrediencie, akými sú hroznový olej, semienka kiwi, extrakt s acai bobúľ alebo kakaové maslo. Svoju pleť tak nielen vyhladíte, ale navyše zjemníte vrásky, pigmentové škvrny a znížite výskyt čiernych bodiek.


ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub

Glow Scrub pleť rozžiari a hydratuje

Jemné kryštáliky cukru v kombinácii s hroznovým olejom pleť nielen vyhladzujú, ale dodávajú tiež žiarivý vzhľad. Účinky hroznového oleja posilňujú olej monoi a prášok z acai bobúľ, zaisťujúci spoľahlivú hydratáciu.


Clearing Scrub pre upokojenie pleti a prečistenie pórov

Hlavnú zložku tejto zmesi Clearing Scrub tvoria semienka kivi a mätový olej, ktoré majú upokojujúce protizápalové účinky. Esenciálny citrónový olej potom dokonale prečistí póry a svieža textúra peelingu pleť príjemne rozohreje.

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub
ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub

Nourish Scrub: jemná starostlivosť o suchú pleť

Peeling s obsahom kakaového masla si obľúbi každá žena, ktorú trápi dráždivá a suchá pleť. Jeho textúra je mimoriadne jemná a vďaka vysokému obsahu kokosového oleja aj kávových zŕn oveľa účinnejšie odstránite odumreté kožné bunky a pokožke poskytnete dôležitú starostlivosť i ochranu.

ĽORÉAL PARIS Smooth Sugars Clearing Scrub

Ako správne používať peeling?

  • Na čistú pleť a pery naneste suchými prstami malé množstvo peelingu a potom pridajte trochu teplej vody.
  • Zmes krúživými pohybmi jemne vmasírujte do tváre a nechajte ju pôsobiť, kým sa kryštáliky cukru nerozpustia. Potom opláchnite vlažnou vodou.
  • Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte peeling trikrát do týždňa.

Zloženie:
782791/42 Glycerín Propylene Glycol Sucrose Cymbopogon Schoenanthus Oil Actinida Chinensis Seed, Kiwi Seed PEG-30 Dipolyhydroxystearate sacharidy Hydrolysate Trideceth-6 trietanolamínu Mentha Piperita Oil, Peppermint Oil Acrylates, C10-30 Alkylacrylate Crosspolymer Caramel CI 19140, Yellow 5 CI 61570, Green 5 Linalool parfum, Fragrance (FIL B215553/1).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  PLK412
Produktové číslo:  3600523541935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19