Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Cream SPF 20 50 ml

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Cream SPF 20 50 ml

Zastavte čas. Doprajte zrelej pleti zázračný elixír v podobe pleťového krému Revitalift Laser Renew Anti-Ageing od Loreal PARIS. Nielen že dokonale hydratuje pleť, ale je obohatený o aktívne látky pôsobiace proti jej starnutiu. Pleť je ihneď po aplikácii mladistvejšia a viditeľne oživená a už po 4 týždňoch zaznamenáte redukciu vrások. Navráťte pleti hutnosť, pružnosť a žiarivosť. Mimoriadne účinná kombinácia špeciálnej technológie Pro-Xylane a kyseliny hyalurónovej vám uberie nielen vrásky, ale aj vek. Presvedčte sa sama.

Účinky pleťového krému Loreal PARIS Revitalift Laser Renew Anti-Ageing SPF 20

  • Vyhladzuje vrásky
  • Zjednocuje tón a textúru pleti
  • Predchádza zmenám farby pleti a nerovnomernej pigmentácii
  • Hĺbkovo hydratuje pokožku
  • Spevňuje pleť
  • Vďaka SPF 20 chráni pleť pred slnečným žiarením
  • Dodáva pokožke svieži a mladistvý vzhľad
  • Navracia pleti pružnosť

Hlavné zložky omladzujúce pleť

  • 3 % Pro-Xylane je hlavnou zložkou, ktorá pomáha spevniť pokožku. Obnovuje podporné kožné vlákna a stimuluje prirodzenú obnovu pleti. Redukuje mimické vrásky a dodáva pokožke zdravý vzhľad.

  • LHA čiže Lipo Hydroxy Acid reguluje nerovnomerné odlupovanie pokožky a uľahčuje jej regeneráciu. Pleť krásne vyhladzuje a zjednocuje.

Typ pokožky:
Pre všetky typy zrelej pleti

Použitie:
Krém aplikujte na dôkladne vyčistenú pleť každé ráno. Malé množstvo krému naneste na tvár a pomocou krúživých pohybov ho vmasírujte do pokožky. Postupujte od stredu tváre smerom ku krajom. Krém nechajte vstrebať.

                                  Zloženie:                                  Aqua/Water, Ethylhexyl Salicylate, Niac Inamide, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Glycerin, Dimethicone, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octyldodecanol, Isopropyl Isostearate, Triethanolamine , Behenyl Alcohol , Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Titanium Dioxide [Nano]/Titanium Dioxide, Carbomer, Ptfe, Dimethiconol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Myri Stic Acid, Palmiti C Acid, Alumina, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Soy Protein, Capryloyl Salicylic Acid, Pentylene Glycol, T-Butyl Alcohol, Faex Extract/Yeast Extract, Cetyl Alcohol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ci 14700/Red 4, Ci 19140/Yellow 5, Linalool, Isoeugenol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Tónovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 25 SPF

Typ produktu

Typ prípravku Krém
Rozsah Na tvár

Určenie

Určenie Pre dospelých

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Tónovací, Proti vráskam, SPF faktor

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou
Kód:  KSPL2121
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523448746
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09