Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Revitalift Eye Cream 15 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Revitalift Eye Cream 15 ml

L'Oréal je najväčšou svetovou kozmetickou spoločnosťou so sídlom v Paríži. Dnes už vedia laboratória L'Oréal Paris vďaka pokročilým znalostiam biológie zacieliť na osem prirodzených liftingových zložiek, ktoré sú dôležité pre mladistvú pleť. Nové zloženie krému Revitalift funguje hneď trikrát – pozdvihne, zjemní a stabilizuje. Zároveň podporuje vlastnú schopnosť pleti vypnúť sa. Pleť, pevnejšia a s menej vráskami, sa prirodzene podieľa na tomto procese.
Revitalift účinkuje v mieste, kde dochádza k vzniku vrások a kde sa stráca pevnosť pokožky – v epiderme, najvrchnejšej vrstve škáry, a ako nikdy predtým aj na dermálne-epidermálnom spojení. Krémové a bohaté zloženie Revitalift zanecháva na pleti pocit sviežosti a komfortu. Nový krém nie je mastný a nelepí, krásne sa ihneď po nanesení vstrebáva do pokožky a jemná, zmyselná vôňa vytvára vynikajúci pocit pohody.

Účinky:
L'Oréal Revitalift očný krém bojuje proti vráskam, urýchľuje regeneráciu kožných buniek a vylepšuje hustotu pleti. Výskyt vrások sa znižuje, koža je menej unavená a viditeľne mladšia. Obsahuje Pro-Retinol forte a Fibre-Elastyl, ktoré podporujú pružnosť pleti a pomáhajú zlepšiť pružnosť citlivej pleti okolo očí. Už za štyri týždne vyzerá tvár o šesť rokov mladšia.
Použitie:
Aplikujte ráno alebo večer ľahkými krúživými pohybmi na vyčistenú pleť okolo očí.

Parametre a špecifikácie
Typ pleti: Tento výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Odporučené pre ženy od 40 rokov.
Objem: 15 ml



Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie
Kód:  KSPL0429
Produktové číslo:  5011408039757

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19