Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Waterproof Mascara 6,4 ml

4,9 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,70 €

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Waterproof Mascara 6,4 ml

Túžite po dlhých, hustých a neodolateľných riasach? S maskarou ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic si také vykúzlite v priebehu pár sekúnd. Kefka so špeciálne tvarovanými štetinami zaistí precízne a rovnomerné nanášanie. Každú riasu obalí viac ako 200 jednotlivých vlákien. Obsahuje ricínový olej, ktorý riasy posilňuje a zmäkčuje. Stačí len jedna vrstva, aby ste docielili oslnivý objem. ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic má hladkú textúru, ktorá sa nežmolkuje.

Kľúčové vlastnosti maskary ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic

  • Predlžujúca a zhusťujúca maskara
  • Špeciálna kefka obalí každú riasu
  • Obsahuje posilňujúci ricínový olej
  • Jediná vrstva zaistí zvodný objem
  • Maskara ĽORÉAL PARIS sa rovnomerne a ľahko nanáša

Zloženie:
Aqua (Water), Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Ethylene (Acrylic Acid Copolymer), Styrene (Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer), Cera Alba (Beeswax), Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 , Polybutene, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Glyceryl Dibehenate, Steareth-2, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Tribehenin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Behenate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Tetrasodium EDTA, Ricinus communis Seed Oil (Castor Seed Oil), Maltodextrin, Potassium Sorbate, BHT, Centaurea Cyanus Flower Extract, <+/- Môže obsahovať: CI 77499/Iron Oxides, (F.IL B206093/2)

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Vodoodolná
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá

Objem

Objem 6,4 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1605
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523591831
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04