Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Lash Paradise Black 6,4 ml

4,9 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,79 €

L'ORÉAL PARIS Lash Paradise Black 6,4 ml

Maskara L'Oréal Paris Lash Paradise Black 6,4 ml

Dodajte svojmu pohľadu neodolateľnú zvodnosť s Lash Paradise Black od L'Oréal Paris. Nová maskara ponúka inovovanú objemovú kefku a krémovú textúru, ktorá mihalnice opticky predĺži a dodá im hustotu. Jej unikátne zloženie však mihalniciam prospieva aj dlhodobo: obsahuje totiž výťažky z ricínového oleja, na stimuláciu ich rastu. Pokiaľ snívate o dokonalých mihalniciach s nebeským objemom aj dĺžkou, Lash Paradise Black od L'Oréal Paris vaše predstavy dokonale naplní.

Maskara L'oréal Paris Paradise Extatic Black 6,4 ml

Vylepšená kefka na nadprirodzený objem

Inovovaná kefka je husto pokrytá pevnými štetinami, s ktorými svojim mihalniciam dodáte nadprirodzený objem od korienkov až ku končekom.

Maskara L'oréal Paris Paradise Extatic Black 6,4 ml

Rovnomernejšie nanášanie vďaka krémovej textúre

Zloženie maskary je obohatené o ricínový olej, ktorý rastu mihalníc preukázateľne svedčí. Premeny sa dočkala aj celková konzistencia maskary – vylepšená krémová textúra mihalnice menej zaťažuje a je možné ju nanášať v rovnomernejších vrstvách.

Maskara L'oréal Paris Paradise Extatic Black 6,4 ml

Jednoduchá aplikácia

Spojenie objemovej kefky a príjemnejšej textúry celkovú aplikáciu maskary podstatne zjednoduší. Akonáhle vyskúšate Lash Paradise Black od L'Oréal Paris, nebudete chcieť siahnuť po iných.

Maskara L'oréal Paris Paradise Extatic Black 6,4 ml

Testovaná samotnými ženami

Účinnosť maskary Lash Paradise Black od L'Oréal Paris potvrdzuje testovanie medzi viac ako stovkou žien. Drvivá väčšina účastníčok sa zhoduje na tom, že ich mihalnice nadobudli na objeme aj dĺžke a pozitívne hodnotia aj premenu ich štruktúry.

Maskara L'oréal Paris Paradise Extatic Black 6,4 ml

Maskara L'Oréal Paris Lash Paradise Black 6,4 ml a jej kľúčové vlastnosti

  • Maskara L'Oréal Paris sa vyznačuje krémovou textúrou
  • Inovatívna kefka husto pokrytá pevnými štetinami
  • Zvýrazňuje mihalnice od korienkov až po končeky
  • Perfektne oddelená každá mihalnica
  • Zvyšuje objem aj dĺžku mihalníc
  • Zloženie maskary je obohatené o ricínový olej

Zloženie

AQUA / WASSER - PARAFFIN - KALIUMCETYLPHOSPHAT - COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBAWACHS - ETHYLEN/ACRYLSÄURE-COPOLYMER - STYROL/ACRYLAT/AMMONIUMMETHACRYLAT-COPOLYMER - CERA ALBA / BIENENWACHS - SYNTHETISCHES BIENENWACHS - BIS-DIGLYCERYLPOLYACYLADIPAT-2 - POLYBUTEN - CETYLALKOHOL - STEARETH-20 - - - GLYCERYLDIBEHENAT - STEARETH-2 - PHENOXYETHANOL - HYDROXYETHYLCELLULOSE - AKAZIEN-SENEGAL-GUMMI - TRIBEHENIN - CAPRYLYLGLYKOL - GLYCERYLBEHENAT - NATRIUM-DEHYDROACETAT - HYDRIERTES JOJOBAÖL - HYDRIERTES PALMÖL - PARFÜM / DUFTSTOFF - DINATRIUM-EDTA - BUTYLENGLYKOL - ROSA-CANINA-FRUCHTÖL - SODIUM-LAURETH-SULFAT - TETRASODIUM-EDTA - RICINUS-COMMUNIS-SAMENÖL / RIZINUSÖL - MALTODEXTRIN - KOTASSIUMSORBAT - BHT - PROPYLENGLYKOL - CENTAUREA CYANUS BLUMENEXTRAKT - PROPYLGALL

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá

Objem

Objem 6,4 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1517
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523503285
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17