Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Collagene Mascara Extra Black 9 ml

4,5 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,19 €

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Collagene Mascara Extra Black 9 ml

L'ORÉAL Mascara Mega Volume Collagene 24H Black je kvalitná riasenka pre maximálny objem a dĺžku, ktorá je vhodná aj pre ženy s kontaktnými šošovkami a citlivými očami. Táto mimoriadna riasenka čiernej farby jedným ťahom dokonale natočí, oddelí, predĺži riasy a dodá im maximálny objem. Riasenka sa veľmi ľahko nanáša, netvorí hrčky, zahalí riasy do výraznej, nepriepustnej černe, ľahko priľne na riasach, 2 × väčšia kefka zaisťuje unikátny objem.
Aktívne látky:
Unikátne zloženie s kolagénom a polymérom Black Booster prepožičia riasam intenzívnu, dlhotrvajúcu a nepriepustnú čiernu farbu. Guľôčky kolagénu zväčšia objem rias až 9 ×, celých 24 hodín zadržujú vodu, čím zaručujú riasenke celodennú stálosť a bránia rozmazaniu.
Použitie:
Aplikujte jemnými ťahmi na riasy, od korienkov ku končekom. V prípade potreby naneste ešte jednu vrstvu.
Účinky:
Výsledkom aplikácie sú nádherné riasy s omračujúcim objemom a sýtou čiernou farbou, ktoré vyzerajú prirodzene.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre nositeľky kontaktných šošoviek a žien s citlivými očami.
Obsah: 9 ml
Odtieň: Extra Black
Zloženie:
Aqua/waterParaffinPotassium cetyl phosphateAcrylates copolymerCera albumu/beeswaxCopernicia cerifera cera/carnauba waxEthylene/acrylic acid copolymerSteareth-2Cetyl alcoholPhenoxyethanolHydroxyethylcelluloseAcacia senegal/acacia senegal gumEthylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymerSodium dehydroacetateCaprylyl glycolHydrogenated jojoba oilHydrogenated palm oilPropylene glycolDisodium EDTAPentaerythrityl tetraisostearateSodium hayluronate2-oleamido-1,3-octadecanediolPanthenolSoluble collagenSilicaSilica dimethyl silylateSodium chondroitin sulfateAtelcollagen[+/- may contain: ci 77491, ci 77492, ci 77499/iron oxides, mica, ci 75470/carmine, ci 77288/chromium oxide greens, ci 77289/chromium hydroxide green, ci 77007/ultramarines, ci 77891/Titanium dioxide , ci 77510/ferric ferrocyanide]
 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá, Sférická

Objem

Objem 9 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0348
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600522066798

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12