Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml

Chcete zbaviť svoju pleť nedokonalostí a premeniť ju v priebehu okamihu na bezchybnú a vyhladenú bez nežiaduceho lesku? Špecializovaná podkladová báza pod mejkap ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer so zmatňujúcim efektom vám dodá ihneď po nanesení perfektný vzhľad, 24-hodinovú hydratáciu a skvele pozdvihne a zdokonalí vaše líčenie. Absorpciou prebytočného oleja vytvorí podkladová báza ĽORÉAL PARIS okamžitý matný efekt a pokožku skvele pripraví na aplikáciu mekjapu, ktorý sa nebude usadzovať a vydrží perfektný a bez lesku po celý deň bez nutnosti neskoršej úpravy. Vďaka ultraľahkému zloženiu sa krásne rozotiera a zanecháva pleť dokonale hladkú a hydratovanú tak, aby mohla bez zaťaženia voľne dýchať.    

Hlavné prednosti podkladovej zmatňujúcej bázy ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml

  • Bezchybná a hladká pleť s matným efektom za pár sekúnd
  • Stane sa skvelým pomocníkom, ktorý pozdvihne a zdokonalí vaše líčenie
  • Záruka dokonalého mejkapu bez lesku po celý deň
  • Dodáva pleti hydratáciu a vlhkosť po 24 hodín
  • Ultraľahké zloženie na jednoduché nanášanie a hydratáciu pokožky
  • Testovaná pod dermatologickou kontrolou a je úplne nekomedogénna
  • ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer nezaťažuje pleť a neupcháva póry

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Špičkami prstov naneste tenkú vrstvu podkladovej bázy na vyčistenú pleť. Vmasírujte krúživými pohybmi smerom von. Potom je vaša pleť perfektne pripravená na nanesenie vášho obľúbeného mejkapu.

Typ pleti:
Na všetky typy pleti, vrátane citlivej.
Zloženie:
G927446, Aqua/Water, Dimethicone, Isododecane, Etylhexyl Methoxycinnamate, Nylon-12, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Sodium Dehydroacetate, Propylene Carbonate, Disodium EDTA, Alumina, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, BHT, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [+/- May contain: CI 77891/Titanium Dioxide, Mica, CI 77491, CI 77492/Iron Oxides, CI 19140/Yellow 5 Lake, CI 42090/Blue 1 Lake], (F.I.L B206122/1)

Kód:  DEKO1445
Produktové číslo:  3600523530939

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07