Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 200 Golden Sand 35 ml

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 200 Golden Sand 35 ml

Nový a vylepšený make-up Infallible rýchlo a spoľahlivo skrášli vašu pleť. Má jemnú textúru, ktorá sa rovnomerne nanáša a prekryje nedokonalosti vašej pleti až na 24 hodín. Má vysoký obsah pigmentov, ktoré jemne tónujú pleť a zakrývajú jej únavu. Nádherne pleť osvieži, udrží ju zmatnenú a nevytvára umelý vzhľad. Dokonale sa pleti prispôsobí a pôsobí veľmi prirodzene. Make-up L'Oréal Paris Infallible 24H Matte Cover pleť do hĺbky hydratuje, zaisťuje jej pružnosť a dodáva jej zdravý vzhľad. Dlhotrvajúca textúra vydrží vašu pleť skrášľovať až po dobu 24 hodín. Jemná konzistencia make-upu sa nestiera a nevysušuje pleť. Dodajte vašej pleti dokonalý vzhľad pomocou hodvábne jemného tekutého mejkapu!

Kľúčové vlastnosti make-upu L'oréal Paris Infallible 24H Matte Cover

  • Jemná textúra make-upu zaistí rovnomerné nanesenie a prispôsobí sa pleti
  • Make-up pleť do hĺbky hydratuje a dodáva jej prirodzený matný vzhľad
  • Jemná konzistencia make-upu sa nestiera a nevysušuje pleť
  • Mejkup L'Oréal Paris Infallible zakryje nedokonalosti pleti až na 24 hodín

Odtieň:
200 Golden Sand

Použitie:
Na vyčistenú pleť pomocou aplikačnej hubky, štetca alebo prstov naneste potrebné množstvo make-upu. Rovnomerne rozotrite a nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Aqua/Water, Dimethicone, Isododecane, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Silica, PEG-10 Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Isohexadecane, Cellulose, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Silica Silylate, Disteardimonium Hectorite, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum/Fragrance, Aluminum Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, [+/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Citlivá, Všetky typy
Výdrž 32 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Zjednotenie pleti

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO3921
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523784455

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04