Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 145 Beige 35 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 145 Beige 35 ml

Nový a vylepšený make-up Infallible rýchlo a spoľahlivo skrášli vašu pleť. Má jemnú textúru, ktorá sa rovnomerne nanáša a prekryje nedokonalosti vašej pleti až na 24 hodín. Má vysoký obsah pigmentov, ktoré jemne tónujú pleť a zakrývajú jej únavu. Nádherne pleť osvieži, udrží ju zmatnenú a nevytvára umelý vzhľad. Dokonale sa pleti prispôsobí a pôsobí veľmi prirodzene. Make-up L'Oréal Paris Infallible 24H Matte Cover pleť do hĺbky hydratuje, zaisťuje jej pružnosť a dodáva jej zdravý vzhľad. Dlhotrvajúca textúra vydrží vašu pleť skrášľovať až po dobu 24 hodín. Jemná konzistencia make-upu sa nestiera a nevysušuje pleť. Dodajte vašej pleti dokonalý vzhľad pomocou hodvábne jemného tekutého mejkapu!

Kľúčové vlastnosti make-upu L'oréal Paris Infallible 24H Matte Cover

  • Jemná textúra make-upu zaistí rovnomerné nanesenie a prispôsobí sa pleti
  • Make-up pleť do hĺbky hydratuje a dodáva jej prirodzený matný vzhľad
  • Jemná konzistencia make-upu sa nestiera a nevysušuje pleť
  • Mejkup L'Oréal Paris Infallible zakryje nedokonalosti pleti až na 24 hodín

Odtieň:
145 Beige

Použitie:
Na vyčistenú pleť pomocou aplikačnej hubky, štetca alebo prstov naneste potrebné množstvo make-upu. Rovnomerne rozotrite a nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Aqua/Water, Dimethicone, Isododecane, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Silica, PEG-10 Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Isohexadecane, Cellulose, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Silica Silylate, Disteardimonium Hectorite, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum/Fragrance, Aluminum Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, [+/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides]

Parametre a špecifikácia

Balenie

Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Všetky typy
Výdrž 32 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Zjednotenie pleti
Kód:  DEKO3919
Produktové číslo:  3600523784424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08