Obnoviť stránku

L’ORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear 125 Natural Rose 30 ml

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L’ORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear 125 Natural Rose 30 ml

Tekutý mejkap Infaillible rýchlo a spoľahlivo skrášli vašu pleť. Má jemnú textúru, ktorá sa rovnomerne nanáša a prekryje nedokonalosti vašej pleti až na 24 hodín. Má vysoký obsah pigmentov, ktoré jemne tónujú pleť a zakrývajú jej únavu. Nádherne pleť osvieži, rozžiari a nevytvára umelý vzhľad. Dokonale sa pleti prispôsobí a pôsobí veľmi prirodzene. Mejkap L’ORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear odtieň 125 Natural Rose pleť do hĺbky hydratuje, stará sa o jej pružnosť a dodáva jej rozjasnený vzhľad. Dlhotrvajúca textúra vydrží vašu pleť skrášľovať až po dobu 24 hodín. Jemná konzistencia mejkapu sa nestiera a nevysušuje pleť. Prípravok je uložený do fľaštičky, ktorá je pre vaše väčšie pohodlie pri nanášaní vybavená dávkovačom. Dodajte vašej pleti dokonalý vzhľad pomocou hodvábne jemného tekutého mejkapu!

Kľúčové vlastnosti mejkapu L’ORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear odtieň 125 Natural Rose

  • Jemná textúra mejkapu zabezpečí rovnomerné nanesenie a prispôsobí sa pleti
  • Mejkap pleť do hĺbky hydratuje a dodáva jej rozjasnený vzhľad
  • Jemná konzistencia mejkapu sa nestiera a nevysušuje pleť
  • Mejkap L’ORÉAL PARIS Infaillible 24H Fresh Wear zakryje nedokonalosti pleti až na 24 hodín
  • Mejkap je uložený vo fľaštičke s praktickým dávkovačom
  • Textúra mejkapu je aj po nanesení stále svieža, viditeľne rozžiari pleť a nevytvára umelý vzhľad
  • Odtieň 125 Natural Rose

Použitie:
Na vyčistenú pleť pomocou aplikačnej hubky, štetca, alebo prstov naneste potrebné množstvo mejkapu. Rovnomerne rozotrite a nechajte zaschnúť. 

Zloženie:
Aqua/water, Dimethicone, Isododecane, Alcohol denat., Ethylhexyl methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Butylene glycol, PEG-10 dimethicone, Titanium dioxide [nano]/titanium dioxide, Titanium dioxide, Perlite, Synthetic fluorphlogopite, Nylon-12, Isopropyl lauroyl sarcosinate, Diisopropyl sebacate, Disteardimonium hectorite, HDI/trimethylol hexyllactone crosspolymer, Bis-PEG/PPG-14/14 dimethicone, Magnesium sulfate, Aluminum hydroxide, Phenoxyethanol, Disodium stearoyl glutamate, Hydrogen dimethicone, Dipentaerythrityl tetrahydroxystearate/tetraisostearate, Parfum/fragrance, Silica silylate, Acrylonitrile/methyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, Tocopherol, Hexyl cinnamal, Silica, Isobutane, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, BHT, Citronellol, [±obsahuje: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77510/ferric ammonium ferrocyanide]

Kód:  KSDE410
Produktové číslo:  3600523614516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06