Obnoviť stránku

L´ORÉAL PARIS Infailliable More Than a Concealer 332 11 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L´ORÉAL PARIS Infailliable More Than a Concealer 332 11 ml

Ľahučký krycí korektor More Than a Conceale 332 je určený na zakrytie nedokonalostí pleti, známok únavy a nevzhľadných vačkov pod očami. Vďaka elastickému zloženiu sa korektor L'Oréal Paris Infailliable nevpije do vrások, naopak jeho jemná štruktúra zanechá pleť sviežu a hebkú. Hodí sa na cielené alebo celkové krytie. Korektor L'Oréal Paris Infailliable More Than a Conceale je vybavený extra veľkým aplikátorom, vďaka ktorému ľahko nanesiete korektor, kamkoľvek bude treba. Doprajte si zjednotenú a stále krásnu pleť.



 


 


 


 


 
    
    

Kľúčové vlastnosti korektoru L'Oréal Paris Infailliable More Than a Conceale 332

  • Určený na zakrytie nedokonalostí pleti
  • Korektor More Than a Conceale prekryje vačky a kruhy pod očami aj pehy
  • Ľahké zloženie nezaťažuje pleť
  • L'Oréal Paris korektor sa nevpíja do vrások
  • Extra veľký aplikátor uľahčí manipuláciu
  • Pre cielené alebo celkové krytie
  • Dodá prirodzený vzhľad po celý deň

Odtieň:
Concealer no. 332 (Amber)

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti

Použitie:
Pomocou aplikátora nanášajte na postihnuté miesta. Potom zapracujte do pleti kozmetickým štetcom.

Objem:
11 ml

Zloženie:
Aqua/water, undecane, glycerín, dimethicone, polyglyceryl-4-isostearate, synthetic fluorphlogopite, pentylene glycol, butylénu glycol, tridecane, cetyl peg/PPG-10/1 dimethicone, hexyl laurate, magnézium sulfate, polyhydroxystearic acid, octyldodecanol, disteardimonium hectorite , disodium Stearoyl Glutamate, cellulose gúm, ethylhexylglycerin, silica silylate, Acrylonitrile/metyl methacrylate/vinylidene chloride, copolymer, parfum/fragrance, trihydroxystearin, aluminum hydroxide, acetylated glycol Stearate, izobután, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, linalool, alpha-Isomethyl ionone, benzyl alcohol, tocopherol, citronellol, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, penta- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, [+/- may contain, ci 77891/titanium dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, ci 77510/ferric ammonium ferrocyanide.





















19




















19




















19
    

Kód:  DEKO1858
Produktové číslo:  30173422

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02