Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares odličovacie mlieko pre normálnu a zmiešanú pleť 400 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares odličovacie mlieko pre normálnu a zmiešanú pleť 400 ml

Ak máte normálnu či zmiešanú pleť, potom práve vám je určené odličovacie mlieko ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares. Jemné čistiace mlieko s výťažkami z ruží, ktoré zjemňujú a upokojujú nepríjemné pocity pleti. Výťažok z lotosu potom následne pleť chráni. Po aplikácii zostáva koža jemná, čistá a svieža. Aplikujte vždy ráno a večer pomocou vatového tampónu. Jemný kvetinový nádych dodá odličovaniu zmyselný kvetinový zážitok.

Kľúčové vlastnosti ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares s objemom 400 ml

  • Obsahuje výťažok z ruže a lotosu
  • Odličovacie mlieko jemne čistí pleť
  • Odstraňuje kožné nečistoty, maz a mejkap
  • Upokojuje, chráni a zjemňuje
  • Pleť zanecháva pružnú a sviežu
  • Určené pre normálnu a zmiešanú pleť

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Isoropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Alcohol Denat., Nelumbo Nucifera Flower Extract, Rosa Gallica, Flower Extract, Sorbitol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Propylene Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Citric Acid, Acrylatees/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Myrtrimonium Bromide, Linalool, Limonene, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko
Kód:  PLK409
Produktové číslo:  3600523449132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12