Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long Set

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long Set

Darčeková sada L'Oréal Paris Elseve Dream Long Set vám prináša dva luxusné prípravky vlasovej starostlivosti, ktoré patria do komplexného radu Dream Long. Ako názov radu napovedá cieľom prípravkov je pomôcť vám dosiahnuť dlhé vlasy v takej kondícii, o akej sa vám zatiaľ iba zdalo. Aby ste už nemuseli riešiť poškodenie a lámanie vašich dlhých vlasov, na to je v sade obnovujúci šampón a regeneračná maska na poškodené vlasy. Šampón jemne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im ich zdravie a prirodzenú krásu a lesk. Maska na vlasy mu v tom pomáha a skvele a intenzívne posilňuje jeho účinky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Loreal PARIS Elseve Dream Long Set

  • Sada prípravkov na starostlivosť o dlhé, poškodené a lámavé vlasy
  • Sadu tvorí šampón na vlasy a vlasová maska z radu Elseve Dream Long
  • Vlasová kozmetika s obsahom rastlinného keratínu, vitamínov a ricínového oleja
  • Zabraňuje lámaniu vlasov, regeneruje vlasy, dodáva vlasom oslnivý lesk
  • Posilňuje vlasové vlákna, stimuluje rast vlasov, uľahčuje rozčesávanie dlhých vlasov
  • Šampón vlasy umýva a hydratuje, vracia im zdravie a krásu, pomáha ich udržať dlhé
  • Maska vlasy hĺbkovo vyživuje a intenzívne regeneruje po celej ich dĺžke
  • Krémová konzistencia šampónu a masky na pevné a hebké vlasy

Zachráňte svoje dlhé vlasy pomocou šampónu od L'Oréal Paris

Šampón na vlasy Loreal PARIS Elseve Dream Long Shampoo patrí do kozmetického radu Dream Long, ktorá vám pomôže dosiahnuť dlhé vlasy bez poškodenia. Hutná, krémová konzistencia šampónu nie je mastná, takže vlasy nezaťažuje, ani nie je príčinou častejšieho umývania vlasov. Jedinečné zloženie šampónu, obohatené o rastlinný keratín, vitamíny a ricínový olej, poskytuje vlasom intenzívnu starostlivosť a výživu, regeneruje vlasy po celej dĺžke od korienkov až ku končekom, zanecháva ich silnejšie a dodáva im krásny, zdravý lesk. Po použití vlasového šampónu Elseve Dream Long budú vaše vlasy pevné, hebké na dotyk a bude ľahšie ich rozčesať. Doprajte svojim vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúžia.

Aktívne látky:
Rastlinný keratín – obnovuje pevnosť a pružnosť vlasového vlákna
Vitamíny – na vyživenie, posilnenie a revitalizáciu vlasov
Ricínový olej – vyživuje vlasy, dodáva im lesk a pomáha ich rastu

Spôsob použitia:
Primerané množstvo šampónu naneste na vlhké vlasy a jemne napeňte. Nechajte niekoľko minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite. Na optimálne výsledky používajte prípravky vlasovej starostlivosti z rovnakej série.

Typ vlasov:
Dlhé vlasy, poškodené vlasy, suché a lámavé vlasy

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Dimethicone, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide, Cocamide Mipa, Ricinus Communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Limonene, Fumaric Acid, Benzyl Salicylate, Linlool, Benzyl Alcohol, Panthenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Coumarin, Hexylene Gycol, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance

Intenzívna regenerácia vlasov od korienkov po končeky s maskou Elseve Dream Long SOS Mask

Maska na vlasy Loreal PARIS Elseve Dream Long Mask patrí do kozmetického radu Dream Long, ktorá vám pomôže dosiahnuť dlhé vlasy bez poškodenia. Hutná, krémová konzistencia masky nie je mastná, takže vlasy nezaťažuje, ani nie je príčinou častejšieho umývania vlasov. Jedinečné zloženie masky, obohatené o rastlinný keratín, vitamíny a ricínový olej, poskytuje vlasom intenzívnu starostlivosť a výživu, regeneruje vlasy po celej dĺžke od korienkov až ku končekom, zanecháva ich silnejšie a dodáva im krásny, zdravý lesk. Po použití vlasovej masky Elseve Dream Long budú vaše vlasy pevné, hebké na dotyk a bude ľahšie ich rozčesať. Doprajte svojim vlasom starostlivosť, ktorú potrebujú.

Aktívne látky:
Rastlinný keratín – obnovuje pevnosť a pružnosť vlasového vlákna
Vitamíny – na vyživenie, posilnenie a revitalizáciu vlasov
Ricínový olej – vyživuje vlasy, dodáva im lesk a pomáha ich rastu

Spôsob použitia:
Naneste na vlhké, šampónom umyté vlasy množstvo masky vo veľkosti orieška. Masku nanášajte len do umytých dĺžok, nie ku korienkom. Nechajte 2 – 3 minúty pôsobiť, potom dôkladne opláchnite a vlasy jemne postláčajte uterákom.

Typ vlasov:
Dlhé vlasy, poškodené vlasy, suché a lámavé vlasy

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil /Castor Seed Oil, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Panthenol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance (F.I.L. C213096/1)

Darčeková sada obsahuje:
1× obnovujúci šampón L'Oréal Paris Elseve Dream Long Shampoo (250 ml)
1× maska na vlasy L'Oréal Paris Elseve Dream Long SOS Mask (300 ml)

Kód:  VBAL547
Produktové číslo:  8592807327845

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02