Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PARIS Age Perfect 270 Amber Beige 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Age Perfect 270 Amber Beige 30 ml

Tekutý mejkap ĽORÉAL PARIS Age Perfect s objemom 30 ml vyvinuli poprední svetoví odborníci špeciálne pre zrelú pleť, ktorej pomôže získať späť zašlú krásu. Omladzujúci a rozjasňujúci mejkap je obohatený o pro-xylane, čo je látka vyvinutá z výťažkov xylózy. Táto látka je neoceniteľným pomocníkom v kozmetike, pretože sa vie zamerať priamo na oslabené zóny základných prvkov medzibunkovej hmoty a obnoviť ich. Mejkap Age Perfect obsahuje pigmenty, ktoré vyhladia a rozjasnia vašu pleť. Vďaka zloženiu, ktoré je obohatené o vitamíny a antioxidanty bude vaša pleť rozjasnená a vyživená. Navyše pleť spevňuje, zjednocuje a dodáva jej svieži a omladený vzhľad. Mejkap výrazne zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Kľúčové vlastnosti tekutého mejkapu ĽORÉAL PARIS Age Perfect v odtieni 270 Amber Beige

  • Mejkap bol špeciálne vyvinutý pre zrelú pleť
  • Pomáha pôsobiť proti vráskam, omladzuje pleť a perfektne kryje nevzhľadné škvrny na pokožke
  • Je obohatený o pro-xylane, vitamíny a antioxidanty
  • Mejkap ĽORÉAL PARIS Age Perfect obsahuje pigmenty, ktoré vyhladia a rozjasnia vašu pleť
  • Pri pravidelnom používaní pleť skvele spevní, zjednotí a dodá jej rozžiarený vzhľad
  • Mejkap Age Perfect viditeľne zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky a tak predchádza vzniku vrások
  • Praktický dávkovač s pumpičkou

Použitie:
Primerané množstvo mejkapu naneste na končeky prstov, kozmetickú hubku či štetec, rovnomerne aplikujte na tvár a nechajte zaschnúť.
Tip: Ak použijete podkladovú bázu, mejkap sa bude lepšie nanášať a dlhšie vydrží!

Zloženie:
Aqua/water, Isododecane, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Glycerin, PEG-10 dimethicone, Methyl methacrylate crosspolymer, Butylene glycol, Ascorbyl glucoside, Pentylene glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Disteardimonium hectorite, Synthetic fluorphlogopite, Ethylhexyl methoxycinnamate, Sodium chloride, Polyglyceryl-4 isostearate, Hexyl laurate, Caprylyl glycol, Isostearyl neopentanoate, Phenoxyethanol, Alumina, Disodium stearoyl glutamate, Phenylethyl resorcinol, Parfum/fragrance, Tocopherol, Panthenol, Hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, Aluminum hydroxide, Propylene glycol, Linalool, Limonene, Retinyl palmitate, Tin oxide, Lecithin, Polycaprolactone, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Phenethyl alcohol, Poloxamer 188, BHT, Eugenol, Coumarin, Chlorphenesin, Pentasodium ethylenediamine tetramethylene phosphonate
Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, [+/- may contain: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, mica]


Kód:  DEKO1737
Produktové číslo:  3600523330171

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11