Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Lash Architect 4D Black 10 ml

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 9,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,17 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,45 €/ks

ĽORÉAL PARIS Lash Architect 4D Black 10 ml

Riasenka L'ORÉAL Lash Architect 4D Black je ideálne riešenie pre perfektné nalíčenie a neodolateľný pohľad vašich očí. Špeciálna čierna riasenka s technológiou 4D dodá vašim riasam viac objemu, hustý vzhľad, riasy natočí a dôkladne ich od seba oddelia. Jediným ťahom pomocou špeciálnej kefky dodá vašim riasam perfektnú starostlivosť a dokonale veľký objem. Špeciálny kefka, ktorá má asymetrický tvar umožňuje rovnomerné nanášanie, vaše riasy sa nelepia a sú krásne oddelené jedna od druhej. Kefka má skosenú stranu, ktorá riasy natočí, ostré hrany kefky dôkladne oddelí každú riasu, ploché strany kefky pridajú riasam potrebný objem a dokonalú dĺžku. Maskara je vďaka svojmu jemnému zloženiu vhodná aj pre citlivé oči a užívateľky kontaktných šošoviek. Táto riasenka s unikátnym kefkou vaše riasy zvýrazní, dodá im plný vzhľad a maximálna predĺženie. Doprajte si perfektné a šetrnú starostlivosť, aby boli vaše oči zdravé a dokonale zvodné!
Technológia 4D:
D1 - asymetrický tvar kefky zachytí každú riasu.D2 - skosená strana kefky riasy natočí.D3 - ostré hrany kefky dôkladne oddelí každú riasu.D4 - ploché strany kefky pridajú riasam objem a dĺžku.
Typ očí:
Pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek.
Farba:
Čierna
Použitie:
Aplikujte jemnými ťahmi na riasy.
Objem:
10,5 ml


 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE383
Produktové číslo:  3600521877104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01