Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L'OREAL PARIS Eye and Lip Make-up Remover 125 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,90 €

L'OREAL PARIS Eye and Lip Make-up Remover 125 ml

Odstrániť z tváre vodoodolný mejkap môže byť zložité a ak máte citlivú pleť a oči, tak dokonca aj veľmi nepríjemné. Pre takéto prípady vyvinul L'OREAL jemný dvojfázový odličovač. Tmavá zložka sa postará o dokonalé odstránenie mejkapu a svetlá zložka predstavuje jemnú pleťovú vodu, ktorá pokožku ošetrí a zanechá ju sviežu. Nemastná textúra odličovača zanechá vašu pleť bez nepríjemného mastného filmu. Jemné zloženie tohto prípravku bude vyhovovať aj ženám s citlivou pleťou a očami, a dokonca aj tým, ktoré nosia kontaktné šošovky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Jemný odličovač na oči a pery
  • Odstraňuje dlhotrvajúci a vodoodolný mejkap
  • Nemastná textúra
  • Dvojfázové zloženie
  • Tmavá fáza čistí, svetlá ošetruje pleť
  • Vhodný aj na citlivú pleť a oči
  • Vhodný pre nositeľky kontaktných šošoviek

Zloženie:
G787592, Aqua/Water, Propylene Glycol, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Polyurethane-35, Cera Alba / Beeswax, Synthetic Fluorphlogopite, Cetyl Alcohol, PEG-200 Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Ethylene/VA Copolymer, Caprylyl Glycol, Alcohol Denat., Paraffin, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Parfum/Fragrance, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Laureth Sulfate, Disodium EDTA, Arginine, Serica Powder/Silk Powder 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Camellia Oleifera Seed Oil, Silica, Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Nelumbium Speciosum Extract/Nelumbium Speciosum Flower Extract

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač
Kód:  KSPL2004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600522412595

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18