Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Night 50 ml

4,8 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Night 50 ml

Pleťový krém L'ORÉAL Age Specialist 55+ Night patrí do radu výrobkov Age Specialist určených pre starostlivosť o pleť žien vekovej kategórie nad 55 rokov. Už po päťdesiatom piatom roku života sa regenerácia pleťových buniek postupne spomaľuje, pleti začína chýbať výživa, objavujú sa hlbšie vrásky a dochádza tak k pomalému starnutiu pleti. Laboratóriá L'Oréal spojili aktívne látky proti starnutiu pleti spolu s komplexom olejov a Floroglucinolem, čím odďaľujú starnutie pleti. Komplex olejov obsiahnutých v prípravku redukuje pigmentové škvrny a pomáha pri remodelácie kontúr pleti. Floroglucinol intenzívne vyživuje pleť a redukuje vrásky.

Komplex vzácnych olejov v nočnom pleťovom kréme zjemňuje a vyživuje pokožku. Po večernej aplikácii bude pleť ráno na dotyk príjemnejšie a bude viditeľne pôsobiť odpočatým dojmom. Pleť bude viac hydratovaná, vrásky budú vyhladené a redukované. Po prebudení bude pleť viditeľne hladšia, pevnejšia a kontúry tváre budú definované. Tón pleti bude zjednotený a prípravok svojím pôsobením redukuje aj pigmentové škvrny. Nanáša sa pred spaním na vyčistenú pleť. Rozmaznávajte vašu pleť týmto krémom a doprajte si mladší a dokonale svieži vzhľad.
Aktívne látky:

  • Floroglucinol intenzívne vyživuje pleť a pomáha redukovať vrásky.
  • Komplex olejov pomáha redukovať pigmentové škvrny a zaisťuje remodelácie kontúr pleti.

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej pleti, pre vekovú kategóriu nad 55 rokov.
Použitie:
Aplikujte každý večer na vyčistenú pleť tváre a krku v malom množstve. Jemne krúživými pohybmi rozotrite po celej tvári.
Obsah:
50 ml

Zloženie:

Aqua/water, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Alcohol denat.
PEG-20 methyl glucose sesquistearate, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Fagus sylvatica extract/fagus sylvatica bud extract, Propylene glycol Calcium gluconate, Dimethyl isosorbide, Caffeine, Isohexadecane, Magnesium gluconate, Cinnamic acid, Phloroglucinol trimethyl ether, Capryloyl salicylic acid, Tetrasodium EDTA, Xanthan gum, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Acrylates copolymer, Octyldodecanol, BHT, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Cinnamyl alcohol, Hydroxycitronellal, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Parfum/fragrance, Sorbic acid, Benzoic acid


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 55+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  KSPL1531
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600522632436

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09