Obnoviť stránku

Loreal Age Specialist 35+ Night 50 ml

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

Loreal Age Specialist 35+ Night 50 ml

Pleťový krém L'ORÉAL Age Specialist 35+ Night patrí do radu výrobkov Age Specialist určených pre starostlivosť o pleť žien vekovej kategórie nad 35 rokov. Už po tridsiatich piatich rokoch života môže nedostatok kolagénu spôsobiť stratu elasticity pleti, začnú sa objavovať prvé vrásky, pleť začne strácať svoju silu a prirodzenú pevnosť. Laboratóriá L'Oréal s využitím technológie pomocou ktorej biosféry kolagénu prenikajú až do epidermis, kde zväčšia svoj objem až 9x, napomáhajú vyplniť jemné aj hlbšie vrásky.

Pleťový krém sa nanáša na noc, intenzívne pleť vypína, redukuje vrásky a vaša pleť ráno po prebudení bude vyzerať pevnejšia a mladšia. Prípravok zlepšuje pružnosť pleti, pleť je plnšia a hladšia. Hĺbkovo pleť hydratuje a to až na dobu 24 hodín. Po pravidelnom používaní budete mať pocit hodvábnej a nádherne hladkej pleti. Pleť je posilnená a celkovo spevnená. Rozmaznávajte vašu pleť týmto nočným krémom a doprajte si mladšieho a dokonale sviežeho vzhľadu.
Aktívne látky:
Kolagén preniká do epidermis, kde napomáha vyplniť jemné vrásky.

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelší pleti, pre vekovú kategóriu nad 35 rokov.
Použitie:
Aplikujte každý večer na vyčistenú pleť tváre a krku v malom množstve. Jemne krúživými pohybmi rozotrite po celej tvári.
Obsah:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  KSPL1527
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600522550037

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06