Obnoviť stránku

LIP SMACKER Coca-Cola Classic Téglik 7,4 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIP SMACKER Coca-Cola Classic Téglik 7,4 g

Balzam na pery Coca-Cola Classic téglik od amerického výrobcu Lip Smacker si zamilujete. Balzam s autentickou vôňou aj chuťou obľúbeného nápoja obsahuje bambucké maslo a prírodné oleje, ktoré prinášajú dokonalú hydratáciu a ochranu pier pred popraskaním. Atraktívny dizajn v podobe téglika s nápojom, ľadom a slamkou zaujme nielen vás na prvý pohľad. Jedine s Lip Smacker si môžete dopriať chuť Coca-Coly za každej situácie!

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery Lip Smacker Coca-Cola Classic téglik

  • Balzam Lip Smacker hydratuje pery a chráni ich pred popraskaním
  • S autentickou chuťou aj vôňou Coca-Coly
  • Obsahuje bambucké maslo a prírodné oleje
  • Atraktívny dizajn balzamu

Zloženie:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetyl Acetate, Beeswax/Cire dabeille, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de Candelilla, Polybutene, Paraffin, Flavor/Aroma, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Hydrogenated Soybean Oil, Mineral Oil/Huile Minerale, Propylene Glycol, Acetylated Lanolin Alcohol, Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Stearic Acid, Sucralose, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Propyl Gallate, Citric Acid, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Hmotnosť

Hmotnosť 7,4 g (0,01 kg)

Účinok

Účinok Hydratácia, Starostlivosť

Príchuť

Príchuť Coca Cola
Vôňa Coca Cola
Kód:  KSPL2165
Produktové číslo:  0050051000481

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19