Obnoviť stránku

LEGO Watch Skull White 9007552

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Watch Skull White 9007552

LEGO Watch Skull White 9007552 očaria všetkých dospelých milovníkov LEGA. Tieto analógové hodinky vás budú skutočne baviť, pretože umožňujú vytvoriť si z nich úplne originálny dizajn, ktorý sa bude hodiť k vášmu aktuálnemu outfitu. Hodinky sú opatrené minerálnym sklíčkom, ktoré je vysoko odolné voči poškriabaniu. Sú poháňané Quartz strojčekom, ktorý zaručí ich hladký chod. Vďaka vodoodolnosti 10 ATM je možné s hodinkami plávať bez toho, aby došlo k ich poškodeniu. LEGO Watch Skull White sú veľmi originálnym módnym doplnkom, ktorý si môžete prispôsobiť presne podľa svojich vlastných predstáv.

Kľúčové vlastnosti LEGO Watch Skull White 9007552

  • Analógové hodinky v LEGO dizajne
  • Možnosť prispôsobenia vzhľadu hodiniek
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Poháňané kvalitným Quartz strojčekom
  • Vďaka vodoodolnosti 10 ATM možno s hodinkami plávať
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modro-zeleno-čierne

Úplne originálny dizajn

LEGO Watch Skull White vám ponúkajú možnosť stať sa ich spoludizajnérmi. Vzhľad hodiniek si totiž môžete prispôsobiť, a to vďaka vymeniteľným dielikom, remienkom a systému rámu. Môžete si tak vybrať medzi čiernym a bielym rámom a upraviť si tiež remienok presne podľa vašich predstáv. Plastový remienok sa skladá zo spojených článkov v bielej, modrej, zelenej a čiernej farbe, ktoré možno na remienok ľubovoľne pridávať a poskladať si ho podľa vašej fantázie. Hodinky LEGO Watch vás jednoducho budú baviť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 42 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO12451
Produktové číslo:  5060286803417

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11