Obnoviť stránku

LEGO Batman Movie Joker

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Batman Movie Joker

Majte svojho obľúbeného hrdinu vždy pri sebe! S týmito štýlovými hodinkami značky LEGO® si ho budete môcť vždy pripomínať. Remienok obsahuje 22 plastových častí, ktoré možno ľubovoľne rozoberať a tým podľa potreby skrátiť či predĺžiť dĺžku. Hodinový strojček Quartz a minerálne sklo odolné proti poškriabaniu sú zárukou dlhodobej kvality. Hodinky sú vodoodolné, takže sa len tak nepoškodia. Súčasťou balenia je aj tematická LEGO postavička, ktorú možno nosiť samostatne alebo pripnúť na remienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Remienok je možné jednoducho skrátiť či predĺžiť podľa obvodu ruky
  • Originálny a skvelý dizajn
  • Minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
  • Kvalitný hodinový strojček Quartz
  • Vodoodolné napr. pri postriekaní vodou či umývaní rúk
  • Súčasťou balenia je LEGO figúrka postavičky

Originálny doplnok

Jedna z najobľúbenejších postáv DC comics, záporák Joker, je hlavným motívom takýchto neobvyklých hodiniek. Jeho šialená tvár sa objavuje na ciferníku, odkiaľ sa snaží plánovať ďalšie nástrahy pre svojho večného nepriateľa Batmana. LEGO figúrku, ktorá je súčasťou balenia, možno ľahko pripnúť na remienok hodiniek a vytvoriť tak ešte originálnejší vzhľad, ktorý len tak neomrzí. Remienok sa dá ľahko skrátiť či predĺžiť vďaka pripojeným náhradným dielom, takže skvele padne deťom akejkoľvek vekovej kategórie.

Odporúčaný vek:
6+

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Určenie

Určenie Detské

Poznáte z

Poznáte z Batman
Kód:  HRAif0180
Produktové číslo:  5060286802120
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08