Obnoviť stránku

LE PETIT OLIVIER Soin Protecteur 330 ml

LE PETIT OLIVIER Soin Protecteur 330 ml

V každom ročnom období je žiaduce farbené alebo melírované vlasy pravidelne ošetrovať a chrániť pred poškodením. S radom Soin Protecteur od značky LE PETIT OLIVIER to pre vás nebude žiadny problém. Maska napomáha ľahkému rozčesávaniu a vďaka prírodným zložkám hĺbkovo regeneruje a dodáva lesk. Zloženie bez sulfátov, parabénov a silikónov vlasy nezaťažuje a zanecháva ich prirodzene silné a hebké na dotyk.

Kľúčové vlastnosti masky LE PETIT OLIVIER Soin Protecteur

  • Obsahuje minimálne 95 % prírodných ingrediencií
  • Maska na vlasy napomáha ľahkému rozčesávaniu
  • Zloženie Soin Protecter je bez sulfátov, parabénov a silikónov
  • Udržuje farebnosť a vlasy hĺbkovo vyživuje
  • Maska značky LE PETIT OLIVIER je vyrobená vo Francúzsku

Lesk a výživa vďaka prírodným zložkám

Arganový olej je známy pre svoje blahodárne účinky. Zloženie masky Soin Protecteur je o tento vzácny olej obohatené, a to aj s extraktom z granátového jablka. Táto starostlivosť od značky LE PETIT OLIVIER poskytne vlasom hĺbkovú výživu, vďaka ktorej bude farba oveľa dlhšie pôsobiť ako po návšteve kaderníka.

Aplikácia:
Vlasy umyte šampónom, potom ich uterákom jemne osušte. Masku naneste až ku končekom a nechajte pôsobiť 1 minútu. Následne dôkladne opláchnite.  

Zloženie:
AQUA (WATER); Cetyl ALCOHOL; BEHENTRIMONIUM CHLORIDE; Cetyl ESTERS; Cetearyl ALCOHOL; PARFUM (Fragrance); ISOPYL palmitate; Argania spinosa KERNEL OIL; Punica granatum FRUIT EXTRACT; PHYTANTRIOL; PANTHENOL; GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE; ISOPROPYL ALCOHOL; Ceteareth-33; HYDROXYETHYLCELLULOSE; SODIUM BENZOLATE; POTASSIUM Sorbate; Citric ACID; SODIUM HYDROXIDE; Hexyl Cinnamal; LINALOOL; CITRNELLOL; LIMONENE; GERANIOL

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 330 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ

Typ Maska
Kód:  VLS1200
Produktové číslo:  3549620008494

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19