Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LE PETIT OLIVIER Soin Nutrition 250 ml

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,30 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,90 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,50 €/ks

LE PETIT OLIVIER Soin Nutrition 250 ml

Doprajte vlasom intenzívnu starostlivosť bambuckého masla, arganového a olivového oleja s prírodným šampónom LE PETIT OLIVIER Soin Nutrition. Jedinečné zloženie s prírodnými extraktmi zaistí vašim suchým a poškodeným vlasom dostatok hydratácie, zanechá ich žiarivé, poddajné a nádherne voňavé. Prírodný šampón LE PETIT OLIVIERcitlivo umýva, výdatne pení a zachováva zdravé vlasové vlákno. Zloženie je bez parabénov, sulfátov, silikónov a obsahuje 95 % prírodných ingrediencií. Vyrobené vo Francúzsku.

Kľúčové vlastnosti prírodného šampónu LE PETIT OLIVIER Soin Nutrition

  • Zloženie šampónu LE PETIT OLIVIER Soin Nutritions s prírodnými zložkami zaistí vašim suchým a poškodeným vlasom dostatok hydratácie
  • Bambucké maslo, arganový a olivový olej regenerujú a vyživujú vlasy
  • Šampón francúzskej značky LE PETIT OLIVIER zachováva zdravé vlasové vlákno
  • Vlasy sú žiarivé, poddajné a nádherne voňavé
  • Produkt neobsahuje parabény, sulfáty ani silikóny

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy a jemne vmasírujte do vlasovej pokožky. Následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
AQUA (WATER) ; SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE ; COCAMIDOPROPYL BETAINE ; DECYL GLUCOSIDE ; LAURYL GLUCOSIDE ; BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT ; ARGAN OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS ; OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS ; POLYQUATERNIUM-10 ; GLYCOL DISTEARATE ; SODIUM METHYL ISETHIONATE ; COCO-GLUCOSIDE ; SODIUM LAURATE ; LAURIC ACID ; GLYCERYL OLEATE ; GLYCERYL STEARATE ; SODIUM ACETATE ; ISOPROPYL ALCOHOL ; ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ; SODIUM CHLORIDE ; PARFUM (FRAGRANCE) ; SODIUM BENZOATE ; BENZOIC ACID ; CITRIC ACID ; SODIUM HYDROXIDE ; LINALOOL ; LIMONENE ; HEXYL CINNAMAL ; BENZYL SALICYLATE ; COUMARIN


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS1202
Produktové číslo:  3549620008388

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09