Obnoviť stránku

LAVERA Two-Phase Intensive Firming Treatment 7× 1 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Two-Phase Intensive Firming Treatment 7× 1 ml

Trápi vás unavená pleť so známkami starnutia? LAVERA prináša riešenie v podobe dvojfázových obnovujúcich kapsúl Intensive Firming Treatment. LAVERA Two-Phase sú určené na zrelú pleť kvôli doplneniu potrebnej vlhkosti a regenerácii pokožky. Bio zloženie z vysoko účinných prírodných zložiek pomáha v boji proti starnutiu pleti. Vďaka obsahu plesnivca bude vaša pleť vyhladená, zbavená jemných vrások a rozjasnená. Jedinečná formula Green Lift Komplex vašu pleť hydratuje, regeneruje a napomáha tvorbe kolagénu, ktorý vrásky vyhladí. Obsah balenia môžete využiť ako jednorazovú sedemdňovú kúru, prípadne raz týždenne po dobu siedmich týždňov.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra LAVERA Two-Phase Intensive Firming Treatment

  • Sérum Intensive Firming Treatment vašu pleť hydratuje a regeneruje
  • Obsah plesnivca alpského pleť vyhladí, zbaví jemných vrások a rozjasní
  • Anti-age zloženie je dané obsahom účinných prírodných zložiek
  • Formula Green Lift Komplex vašu pleť hydratuje, regeneruje a napomáha tvorbe kolagénu

Aplikácia:
Obsah ampulky naneste rovnomerne na vyčistenú pleť.

Zloženie:
INCI: INCI: Water (Aqua), Glycerin, Squalane, Alcohol* denat., Octyldodecanol, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tridecane, Argania Spinosa Kernel Oil*, Undecane, Sodium Hyaluronate, Pongamia Glabra Seed Oil, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Ipomoea Batatas Tuber Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Glycerophosphocholine, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum, Maltodextrin, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Eugenol**.
*ingredients from certified organic agriculture
**natural essential oils

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Luxusné, Vegan

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  PLK687
Produktové číslo:  4021457626076
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04