Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAVERA Sensitive Shaving Foam 150 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Sensitive Shaving Foam 150 ml

Pena na holenie Sensitive od prírodnej značky Lavera pomôže dokonale oholiť aj veľmi citlivú kožu. Jemná pena pomôže celý proces uľahčiť, zrýchliť a postará sa o bezchybne hladké oholenie. Ošetrujúce zloženie peny na holenie obsahujúce gél z aloe vera, olivový olej a bisabol je veľmi citlivé k vašej pokožke. Extrakty z bio zeleného čaju, hamamelu a bio bambusu upokojujú pokožku, chránia ju pred začervenaním a predchádzajú jej podráždeniu. Doprajte svojim fúzom aj koži pri holení tú najlepšiu starostlivosť s prírodnou šetrnou kozmetikou Lavera.


Kľúčové vlastnosti peny na holenie Lavera Sensitive Shaving Foam

  • Bio prírodné ingrediencie v šetrnom zložení
  • Napomáha k ľahkému a dokonalému oholeniu
  • Pena na holenie je vhodná aj pre citlivú pokožku
  • Lavera Sensitive Shaving Foam chráni a stará sa o pleť
  • Holiaca pena Lavera predchádza začervenaniu a podráždeniu kože
  • Kozmetika Lavera nie je testovaná na zvieratách

Použitie:
Naneste na navlhčenú tvár a krk, potom ohoľte a dôkladne zmyte vodou.

Účinné zložky:

  • Bio aloe vera – hydratuje, chladí a upokojuje, obsahuje minerály, vitamíny a aminokyseliny, dodáva pleti vlhkosť a mladistvú energiu
  • Bio bambusové vlákna – zaisťujú jednoduchú aplikáciu, pokožka je po použití zamatovo hebká

Zloženie:
Water (aqua), glycerin, alcohol, glyceryl stearate se, glyceryl stearate citrate, aloe barbadensis leaf juice, helianthus annuus (sunflower) seed oil, fragrance (parfum), caprylic/capric triglyceride, olea europaea (olive) fruit oil, bambusa arundinacea leaf extract, sodium cetearyl sulfate, tocopheryl acetate, hydrogenated lecithin, tocopherol, camellia oleifera leaf extract, potassium cetyl phosphate, xanthan gum, dodecane, dipotassium glycyrrhizate, bisabolol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, ascorbyl palmitate, linalool, limonene, coumarin, citral, geraniol, citronellol


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL356
Produktové číslo:  4021457605866
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13