Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAVERA Samoopaľovací pleťový krém 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Samoopaľovací pleťový krém 50 ml

Nie ste práve milovníkom dlhého slnenia, ale aj napriek tomu chcete mať krásne opálenú pokožku? Ak navyše radšej siahnete po prírodnej kozmetike, budete z tohto samoopaľovacieho mlieka nadšení! Mlieko nezanecháva škaredé škvrny a mapy na pokožke. A krásneho zamatového opálenia docielite už po 30 až 60 minútach. Samoopaľovací krém Lavera je vhodný ako na telo, tak aj na tvár. Nemusíte tak riešiť rozdielny odtieň pokožky. A samozrejme vašu pokožku rozmaznáva a stará sa o ňu vďaka zloženiu, ktoré je obohatené o Bio makadamový a slnečnicový olej. Tak dajte zbohom dlhému opaľovaniu na slnku a užite si starostlivosť od Lavera.

Kľúčové vlastnosti samoopaľovacieho pleťového krému LAVERA 50 ml

  • Samoopaľovací krém LAVERA s prírodným zložením
  • Pre krásne opálenú pokožku za 30 až 60 minút
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Mlieko Lavera zanecháva krásny prirodzený finish, bez máp a fľakov
  • Môžete ho použiť ako na telo, tak aj na tvár
  • Zloženie obohatené o Bio makadamový a slnečnicový olej vašu pleť rozmaznáva
  • Certifikovaná 100 % prírodná kozmetika
  • Neobsahuje silikóny, pevné ani tekuté mikroplasty, umelé farbivá či konzervanty
  • Samoopaľovacie mlieko Lavera je vhodné aj pre vegánov

Zloženie:
Water (Aqua), Alcohol denatural, Dihydroxyacetone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate se, Caprylic/Capric Triglyceride, Erythrulose, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Coumarin Eugenol, Benzyl Benzoate Water (Aqua), Alcohol denat., Dihydroxyacetone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate se, Caprylic/Capric Triglyceride, Erythrulose, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Xanthan Gum, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Coumarin, Eugenol, Benzyl Benzoate.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Dermo, Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Zjemňujúci
Špecifikácia Bio, Dermo, Prírodné

Typ produktu

Fáza opaľovania Samoopaľovanie
Typ prípravku Sprej

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  OPA100
Produktové číslo:  4021457635382
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09