Obnoviť stránku

LAVERA Purifying Cleansing Mask Organic Mint 2× 5 ml

5 1 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 2,71 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,52 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,24 €/ks

LAVERA Purifying Cleansing Mask Organic Mint 2× 5 ml

Potrebujete pleť hĺbkovo vyčistiť a dodať jej zdravý vzhľad? Vyskúšajte masku Purifying Cleansing Mask Organic Mint od značky LAVERA a doprajte si 15 minút relaxácie. Táto maska odstráni nečistoty z pórov, absorbuje prebytočný maz a pokožku zanechá jemnú a matnú bez toho, aby došlo k podráždeniu pleti. LAVERA Purifying Cleansing Mask Organic Mint je vhodná pre problematickú, citlivú aj mastnú pleť. Maska obsahuje zložky, ktoré pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Purifying Cleansing Mask Organic Mint značky LAVERA

  • Maska Purifying Cleansing Mask Organic Mint pleť hĺbkovo čistí a odstraňuje prebytočný kožný maz
  • Zjemňuje a vyhladzuje pleť a jej pravidelné používanie je výbornou prevenciou proti upchávaniu pórov
  • Zloženie masky LAVERA obsahuje minerálny íl, mätu, soľ z Mŕtveho mora, aloe vera a za studena lisované oleje
  • Pleťová maska je vhodná pre citlivú, problematickú a mastnú pokožku
  • Suroviny pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva

Mimoriadne zloženie pleťovej masky

Purifying Cleansing Mask Organic Mint obsahuje minerálny íl, ktorý hĺbkovo čistí póry a odstraňuje z pleti prebytočný maz. Soľ z Mŕtveho mora pleť dokonale vyčistí a dodá jej potrebnú výživu. Mäta pôsobí protizápalovo a je tak vhodná pre citlivú pleť so sklonom k akné. Súčasťou starostlivosti LAVERA je aj šťava z aloe vera, ktorá pokožku osvieži a dodá jej hydratáciu.

Použitie:
Pleťovú masku naneste na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Vynechajte pery a očné okolie. Nechajte pôsobiť 10 – 15 minút. Prebytok masky, ktorý sa nevsiakol, jemne vmasírujte do pokožky, alebo odstráňte vatovým tampónom. Používajte 1 – 2× týždenne.

Zloženie:
INCI: Water (Aqua), Loess, Glycerin, Alcohol*, Sodium Lactate, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder, Magnesium Aluminum Silicate, Zinc Oxide, Coco-Glucoside, Dehydroxanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Sodium PCA, Hydrogenated Lecithin, Bisabolol, Sea Salt (Maris Sal), Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Citral**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Farnesol**

* suroviny pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva
** prírodné oleje


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Objem

Objem 10 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 14,6 g (0,01 kg)

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Problematická, Zmiešaná

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie
Kód:  PLK680
Produktové číslo:  4021457622245
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07