Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LAVERA Neutral Face Mask 2× 5 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,58 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,42 €/ks

LAVERA Neutral Face Mask 2× 5 ml

Potrebujete vrátiť pleti pružnosť a svieži vzhľad? Vyskúšajte masku Neutral Face Mask od značky LAVERA a doprajte si 15 minút relaxácie. Táto maska pomáha upokojiť unavenú a podráždenú pleť a zaistí jej dostatočnú výživu a hydratáciu. LAVERA Neutral Face Mask je vhodná pre citlivú, suchú aj extra suchú pleť. Maska obsahuje unikátne za studena lisované oleje a bambucké maslo, ktoré pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Neutral Face Mask značky LAVERA

  • Maska Neutral Face Mask upokojuje unavenú a podráždenú pleť
  • Poskytuje pleti výživu a hydratáciu
  • Zloženie masky LAVERA obsahuje bambucké maslo, bylinné výťažky, vitamíny a za studena lisované oleje
  • Pleťová maska je vhodná pre citlivú, suchú aj extra suchú pokožku
  • Suroviny pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva

Mimoriadne zloženie pleťovej masky

Neutral Face Mask obsahuje bambucké maslo a za studena lisované oleje, ktoré majú prvotriedne vlastnosti. Jojobový olej sa veľmi dobre vstrebáva a hĺbkovo hydratuje, pretože jeho zloženie je veľmi podobné prirodzenému kožnému mazu. Avokádový olej je vhodný pre citlivú pleť so sklonom k akné. Pupalkový olej zmierňuje pnutie a svrbenie suchej pokožky a urýchľuje hojenie pupienkov. Súčasťou starostlivosti LAVERA je aj bambucké maslo, ktoré pleti zaistia hydratáciu.

Použitie:
Pleťovú masku naneste na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Vynechajte pery a očné okolie. Nechajte pôsobiť 10 – 15 minút. Prebytok masky, ktorý sa nevsiakol, jemne vmasírujte do pokožky, alebo odstráňte vatovým tampónom. Používajte 1 – 2× týždenne.

Zloženie:
INCI: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glycerin, Alcohol* denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Glucose Glutamate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate

* suroviny pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva


 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Objem

Objem 10 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 13,07 g (0,01 kg)

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci
Kód:  PLK683
Produktové číslo:  4021457625116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11