Obnoviť stránku

LAVERA Hydro Sensation Cream Gel 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Hydro Sensation Cream Gel 50 ml

Doprajte svojej pleti intenzívnu hydratáciu s krémovým gélom Lavera Hydro Sensation. Prírodné kyselina hyaluronová dodáva pleti hydratáciu a uzamyká ju vnútri, čím dlhodobo chráni pleť pred vysychaním. Proteíny z bio morských rias pozbieraných na skalnatom európskom pobreží dodávajú bunkám energiu a vytvárajú na pleti ochrannú bariéru proti vysúšaniu. Užívajte si sviežu a mladistvo vyzerajúcu pleť s gélom Lavera Hydro Sensation. Určené pre ženy medzi 20 a 40 rokmi s normálnou až zmiešanou pleťou.

Prečo práve krémový gél Lavera Hydro Sensation?

  • Krém Lavera Hydro Sensation pleť hydratuje a chráni ju pred vysúšaním
  • Prírodná kyselina hyalurónová uzamyká vlahu v pokožke
  • Proteíny z bio morských rias pomáhajú vytvoriť ochrannú vrstvu na pokožke
  • Krémový gél Hydro Sensation je ľahký a rýchlo sa vstrebáva
  • Dermatologicky testované

Zloženie:
Water (Aqua), Alcohol* denat., Glycerin, C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Myristyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Ether, Dodecane, Cetearyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Chondrus Crispus Extract, Fucus Serratus Extract*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Undecylenate, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Xylitylglucoside, Gellan Gum, Anhydroxylitol, Xylitol, Maltodextrin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides, Biosaccharide Gum-1, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citral**
* ingrediencie z certifikovaného organického poľnohospodárstva ** prírodné esenciálne oleje

Použitie:
Jednoducho naneste na vopred vyčistenú tvár a jemne vmasírujte.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek 20+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL732
Produktové číslo:  4021457633739
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17