Obnoviť stránku

LAVALIERE Pánsky korálkový náramok, čierny lesklý achát, sivý jaspis picaso, Buddha 454690- BZ-L

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVALIERE Pánsky korálkový náramok, čierny lesklý achát, sivý jaspis picaso, Buddha 454690- BZ-L

Pravidlo, že šperky patria iba dámam, je už dávno úspešne prežité. Kúpte svojmu partnerovi, kamarátovi alebo oteckovi či bratovi štýlový doplnok k jeho outfitu. Pri výbere sa môžete odraziť od vlastností kameňov, ktoré pôsobia na každého človeka a môžu tiež ovplyvniť jeho psychické naladenie, rozpustiť negatívne emócie či vyzdvihnúť príjemné prirodzené vlastnosti. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých kategórií výrobkov. Korálkové náramky sú vyrobené z drahých kameňov najrôznejšieho druhu, brúsených do okrúhlych korálok a následne vyleštených.

Prečo si zakúpiť práve pánsky korálkový náramok Lavaliere?

  • Kvalitný pánsky náramok z prírodného drahého kameňa Jaspisu a Achátu
  • Jednotlivé koráliky majú priemer 8 mm
  • Budha z chirurgickej ocele pozlátený bielym zlatom
  • Korálik pozlátený bielym zlatom s logom Lavaliere
  • Ručná výroba v Českej republike
  • Kvalitné a odolné elastické lanko
  • Uložený v luxusnej darčekovej škatuľke s logom Lavaliere

Čierny pokoj a Sivá energia

Že je spojenie čiernej so sivou nudné a tradičné? O pravom opaku vás presvedčí tento originálny pánsky korálkový náramok. Unikátne spojenie prírodného kameňa Jaspis a temne čierneho Achátu vylešteného do vysokého lesku vám prinesie nové vnemy a potešenie. Vďaka kombinácii oboch kameňov vznikne na vašom zápästí tornádo sivých jaspisových vzorov s pokojným a stálym vetrom z achátu. Ak poznáte symbol Jing a Jang, rýchlo pochopíte, že tieto dva druhy kameňov už nemôžu existovať inak ako spolu. Všetko navyše korunuje ikonický korálik s hlavičkou Budhu v úprave pozlátenej bielym zlatom. Čo viac si priať? Už len zvoliť vhodnú príležitosť a spoločne s týmto jedinečným dizajnovým kúskom môžete vyraziť do ulíc!

Luxusný dizajnový kúsok

Náramok je navlečený na elastickom lanku a je uložený v luxusnej darčekovej škatuľke Lavaliere. Je preto vhodným darčekom, ktorý sa ukrýva v darčekovom balení už na ceste k vám domov. Dizajnový náramok Lavaliere je vhodný pre každého muža. Poteší tak manažéra, učiteľa i tvrdého bitkára so srdcom na správnom mieste. Stačí len zladiť výber náramku s jeho dušou. Jedného zaujme tmavo červený granát plný vášne, inému sa bude na zápästí skvele vynímať kameň z čiernej lávy a ďalší bude hrdo nosiť Budha náramok s achátmi. Fantázii sa medze nekladú, preto vás firma Lavaliere nechá vyberať zo širokého sortimentu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Prírodné minerály

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Pozlátenie, Lesk
Kód:  SP8735
Produktové číslo:  8595652113397

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08