Obnoviť stránku

LAVALIERE Pánsky korálikový náramok – 8 mm čierny matný achát – 455411-S-L

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVALIERE Pánsky korálikový náramok – 8 mm čierny matný achát – 455411-S-L

Pravidlo, že šperky patria iba dámam je už dávno úspešne prežité. Kúpte svojmu partnerovi, kamarátovi, alebo oteckovi, či bratovi štýlový doplnok jeho outfitu. Pri výbere sa môžete inšpirovať vlastnosťami kameňov, ktoré pôsobia na každého človeka môžu ovplyvniť jeho psychické naladenie, neutralizovať negatívne emócie, či zdôrazniť príjemné prirodzené vlastnosti. Vybrať si môžete z niekoľkých kategórií výrobkov. Korálikové náramky sú vyrobené z drahých kameňov najrôznejšieho druhu, brúsených do okrúhlych korálikov a následne vyleštených.

    

Prečo kúpiť práve pánsky korálikový náramok LAVALIERE?

  • Kvalitný pánsky náramok z prírodného drahého kameňa Achátu
  • Jednotlivé koráliky majú priemer 8 mm
  • Korálik zo striebra s rýdzosťou 925 s logom LAVALIERE
  • Ručná výroba v Českej republike
  • Kvalitné a odolné elastické lanko
  • Uložený v luxusnej darčekovej škatuľke s logom LAVALIERE
    

Matný achátový kráľ

Čierny náramok z achátu je zárukou stopercentného minimalizmu. Je vyrobený z prírodného kameňa achátu čiernej farby s matným vyhotovením, ktoré je jednoducho vždy v móde a určite vám prinesie veľa úspechov. Ak potrebujete šperk, ktorý môžete skombinovať s akýmkoľvek outfitom, potom je kráľ z matného čierneho achátu tým najvhodnejším. Čo viac si želať? Už len vybrať vhodnú príležitosť a spoločne s týmto jedinečným dizajnovým kúskom môžete vyraziť do ulíc!
    

Luxusný dizajnový kúsok

Náramok je navlečený na elastickom lanku a je uložený v luxusnej darčekovej škatuľke LAVALIERE. Je preto vhodným darčekom, ktorý sa ukrýva v darčekovom balení už na ceste k vám domov. Dizajnový náramok LAVALIERE je vhodný pre každého muža. Poteší tak manažéra, učiteľa i tvrdého bitkára so srdcom na správnom mieste. Stačí len zladiť výber náramku s jeho dušou. Jedného zaujme tmavo červený granát plný vášne, inému sa bude na zápästí skvele vynímať kameň z čiernej lávy a ďalší bude hrdo nosiť Budha náramok s achátmi. Fantázii sa medze nekladú, preto vám firma LAVALIERE umožní vyberať si zo širokého sortimentu. 


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Prírodné minerály

Materiál

Materiál Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 1,20 g
Povrchová úprava Lesk, Mat
Kód:  SP8740
Produktové číslo:  8595652125185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16