Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAVALIERE Pánsky korálikový náramok – červený granát AAAA – 455443-Z-L (925/1000, 1,2 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVALIERE Pánsky korálikový náramok – červený granát AAAA – 455443-Z-L (925/1000, 1,2 g)

Pravidlo, že šperky patria iba dámam, je už dávno úspešne prežité. Kúpte svojmu partnerovi, kamarátovi alebo oteckovi či bratovi štýlový doplnok jeho outfitu. Pri výbere sa môžete odraziť od vlastností kameňov, ktoré na každého človeka pôsobia a môžu ovplyvniť jeho psychické naladenie, rozpustiť negatívne emócie či vyzdvihnúť príjemné prirodzené vlastnosti. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých kategórií výrobkov. Korálikové náramky sú vyrobené z drahých kameňov najrôznejšieho druhu, brúsených do okrúhlych korálikov a následne vyleštených.

Prečo zakúpiť práve pánsky korálikový náramok Lavaliere?

  • Kvalitný pánsky náramok z prírodného drahého kameňa granátu
  • Jednotlivé koráliky majú priemer 8 mm
  • Korálik zo striebra s rýdzosťou 925 s logom Lavaliere
  • Ručná výroba v Českej republike
  • Kvalitné a odolné elastické lanko
  • Uložený v luxusnej darčekovej škatuľke s logom Lavaliere

Červený granát kvality AAAA

Na prvý pohľad sa vám môže tento náramok zdať ako temne čierny, avšak pri presvietení slnkom sa vám vyjaví jeho pravá červená duša. Tento pánsky korálikový náramok je totiž celý vyrobený z červeného granátu. Červená je krv, a červená je aj vášeň, s ktorou môžete tento šperk nosiť. Granátový kameň kvality AAAA rozžiari vaše zápästie, doladí outfit a v neposlednom rade tiež zaujme každú ženu svojím nádherným temne červeným odtieňom. Čo viac si priať? Už len zvoliť vhodnú príležitosť a spoločne s týmto jedinečným dizajnovým kúskom môžete vyraziť do ulíc!

Luxusný dizajnový kúsok

Náramok je navlečený na elastickom lanku a je uložený v luxusnej darčekovej škatuľke Lavaliere. Je preto vhodným darčekom, ktorý sa ukrýva v darčekovom balení a čoskoro bude na ceste k vám domov. Dizajnový náramok Lavaliere je vhodný pre každého muža. Poteší manažéra, učiteľa aj tvrdého bitkára so srdcom na správnom mieste. Stačí len zladiť výber náramku s jeho dušou. Jedného zaujme tmavočervený granát plný vášne, inému sa bude na zápästí skvele vynímať kameň z čiernej lávy a ďalší bude hrdo nosiť Budha náramok s achátmi. Fantázii sa medze nekladú, preto vás firma Lavaliere nechá vyberať zo širokého sortimentu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Typ šperku

Typ šperku Náramok

Osadenie, kamienky

Osadenie Prírodné minerály

Materiál

Materiál Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 1,20 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP8726
Produktové číslo:  8595652125581

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07