Obnoviť stránku

LANVIN Eclat de Fleurs EdP 50 ml

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANVIN Eclat de Fleurs EdP 50 ml

Parfumovaná voda Lanvin Eclat de Fleurs s objemom 50 ml vás očarí svojou rafinovanou kvetinovo-ovocnou vôňou, ktorá je symbolom nehy, radosti a zmyselnosti. Vôňa je ideálna pre spontánne a zmyselné ženy, ktoré sú odvážne a neboja sa prejaviť svoju ženskosť a city. Počiatočné tóny otvára svieža a šťavnatá hruška, ktorá sa v srdci jemne prelína s opojnou fréziou a jazmínom. Iskrivý nádych dodáva krémové santalové drevo doplnené bielym pižmom.
V príjemnej sofistikovanej esencii sa snúbia tóny jemných kvetín s prenikavou vôňou ovocia. Nežná vôňa vám dodá pôvab, zmyselnosť a ženskosť, ktorej zaručene podľahne každý muž. Poddajte sa prílivu novej energie, radosti a dobrej nálady a zahaľte sa do hravej vône Lanvin Eclat de Fleurs.

Zloženie:
Hlava: hruška
Srdce: ruža, frézia, jazmín
Základ: santalové drevo, biele pižmo

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPPF120
Produktové číslo:  3386460071413

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19