Obnoviť stránku

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 30 ml

4,8 12 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

LANVIN Eclat D'Arpege Pour Homme EdT 30 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Krásna vôňa je určená moderným mužom, ktorí milujú klasický štýl. Svieža vôňa citrusového ovocia tvorí jedinečnú kombináciu s vôňou kvetín a dreva. Toaletná voda je vhodná na každodenné nosenie, ale skvele vynikne aj v spoločnosti alebo na romantickej večeri vo dvojici. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2015 a ihneď si získala rad nadšených obdivovateľov. Zahaľte sa do elegantnej vône plnej nečakaných kontrastov!

Jedinečná vôňa čerstvej limetky sa hravo snúbi so sladkou mandarínkou a bergamotom. Romantická vôňa lístkov fialiek sa prelína s vyzývavou vôňou jazmínu a pikantná vôňa pižma vytvára silný základ s drevitými tónmi cédru a santalu. Harmonický kokteil vôní je uložený do zaujímavo tvarovaného flakónu. Doprajte si mužnú vôňu, ktorá bude ženy priťahovať!
Zloženie pánskej voňavky:
Hlava: limetka, mandarínka, bergamotSrdce: lístky fialky, jazmínZáklad: pižmo, céder, santalové drevo
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPPF021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3386460062732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02