Obnoviť stránku

LANVIN Blue Orchid EdT 50 ml

Variant
Objem
50 ml 90 ml
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

LANVIN Blue Orchid EdT 50 ml

Ak sa zaujímate o dámske vône, potom by vás mohla osloviť toaletná voda LANVIN. Dámska toaletná voda LANVIN vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. Energická, svieža a intenzívna citrusová vôňa pôsobí ako explózia nového elánu a omladzuje. Vonná kompozícia vyniká ľahkosťou a sviežosťou, takže vás podporí aj v horúcich letných dňoch. Privoňajte si ku kvetinovým tónom a preneste sa do rozkvitnutej záhrady. Vôňa otvorí srdce všetkým romantickým povahám a dá im pocítiť lásku, vášeň aj túžbu. Siahnite po toaletnej vode LANVIN, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Kľúčové prednosti toaletnej vody LANVIN Blue Orchid EdT 50 ml

  • Toaletná voda LANVIN obsahuje predovšetkým dámske tóny vôní
  • Pre hlavnú zložku je dominantná citrusová prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia kvetinová kombinácia vonných tónov
  • Medzi pridanými vonnými zložkami nechýba ani orchidea
  • Spoľahnite sa na vôňu francúzske toaletnej vody LANVIN
  • Objem flakónu: 50 ml
  • Užite si naplno túto vôňu, nech už sa vydáte kamkoľvek

Toaletná voda LANVIN prináša špecifickú vôňu

Objavte výnimočné okamihy vo všednosti života s toaletnou vodou LANVIN. Hlavná citrusová a vedľajšia kvetinová vôňa premenia váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Zatiaľ čo budete očarení nevtieravou a živou vôňou, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne orchidea, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody LANVIN v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. Obdržíte flakón s objemom 50 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežný deň aj na večer. Odprevadí vás na prvé rande, oslavu u priateľov alebo pracovnú schôdzku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Vonné zložky Orchidea
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFA1250
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3386460127264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03