Obnoviť stránku

LANCÔME Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF20 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF20 50 ml

Lancome

LANCÔME Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream

Nezabúdajte na vašu pleť a doprajte jej úplne unikátnu a vysoko profesionálnu starostlivosť. Objavte tajomstvo dokonale vyživenej a jemnej pokožky. Revolučnú novinku medzi kozmetickými výrobkami prináša preslávená spoločnosť LANCÔME. Bohatý multikorekčný krém Visionnaire (Advanced Multi-Correcting Cream) bol navrhnutý pre všetky typy pleti. Pri pravidelnom používaní účinne zjednocuje tón i textúru pleti, viditeľne vyhladzuje vrásky a drobné linky, spevňuje kontúry, vyhladzuje všetky nedokonalosti, zmenšuje póry a redukuje aj pigmentové škvrny. Zbavte sa akýchkoľvek viditeľných prejavov starnutia. Teraz už si nikto netrúfne odhadnúť váš vek.

Multikorekčný špecialista na vašu pleť

Získajte hodvábne hladkú, zamatovo jemnú a jasne žiarivú pleť. Mimoriadna štruktúra je obohatená o účinnú molekulu LR2412, ktorá vyvoláva proces obnovy tkanív. Krém tak aktívne pôsobí v mieste aplikácie, kde tiež dochádza k postupnej regenerácii pokožky. Krém bol vyvinutý na denné použitie. Jedinečnú a príjemnú konzistenciu krému si určite obľúbite. Jednoducho ho ráno aj večer naneste na čistú pleť a jemne vmasírujte.

Kľúčové vlastnosti

  • Bohatý multikorekčný krém bol špeciálne vyvinutý pre suchú pleť
  • Obsahuje účinnú molekulu LR2412, ktorá vyvoláva proces obnovy tkanív na regeneráciu pokožky
  • Na dennú aplikáciu
  • Spevní kontúry tváre, vyhladí vrásky a drobné linky a nedokonalosti pleti
  • Zmenšuje póry, redukuje pigmentové škvrny, zjednocuje tón pleti
  • Pleť je zamatová, hladká a žiarivá už po prvej aplikácii

Aplikácia:
Každé ráno jemne vmasírujte pleťový krém Lancôme Visionnaire na čistú tvár a krk.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Isostearate, Propylene Glycol, Sodium Tetrahydrojasmonate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Arachidyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Stearyl Alcohol, Adenosine, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Limonene, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Cetearyl Alcohol, Methyldihydrojasmonate, Cetearyl Glucoside, Citronellol, Parfum/Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, SPF faktor

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2496
Produktové číslo:  3614271413420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18