Obnoviť stránku

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

Pleťová voda LANCÔME Tonique Douceur je kozmetický prípravok, ktorý dokonale odstraňuje mejkap a všetky nečistoty pleti. Táto pleťová voda LANCOME Tonique Douceur je obohatená o výťažky z rastlín. Prírodná starostlivosť tonizuje a perfektne prečisťuje pleť bez zanechania pocitu mastnoty.
Kozmetika LANCÔME kladie veľký dôraz na používanie vysoko kvalitných zložiek do svojich prípravkov. Brilantné textúry a harmóniu medzi vôňou a farbou doplňuje svojimi skúsenosťami a mimoriadnymi znalosťami o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu vznikajú kozmetické prípravky tej najvyššej kvality, ktoré denne oceňujú milióny žien na celom svete.
Pleťová voda LANCÔME zanecháva pleť čistú, hebkú, sviežu a pripravenú pre ďalšiu starostlivosť. Obsahuje výťažky z papáje a výťažky z ananásu, ktoré pokožku upokojujú a osviežujú. Prípravok neobsahuje alkohol, a vďaka tomu je k pokožke veľmi šetrný. Doprajte vašej pleti osvieženie a dokonalú čistotu!

Použitie:

Používajte ráno alebo večer ako súčasť starostlivosti o pleť. Aplikujte pomocou vatového tampónu. Pleťová voda LANCOME Tonique Douceur je vhodná na odstránenie mejkapu aj iných nečistôt pleti.
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Objem:
200 ml
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL1079
Produktové číslo:  3147758030242

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13