Obnoviť stránku

LANCOME O D'Azur EdT 75 ml

4,2 6 hodnotení
74,90 €

LANCOME O D'Azur EdT 75 ml

Lancome O d'Azur

Toaletná voda Lancome O d'Azur je krásna vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2010. Svieže kvetinovo-ovocné tóny očarili rad mužov a vôňa sa tak stala stálicou, ktorú si ženy rady zaobstarávajú. Toaletná voda je vhodná na denné nosenie a je uložená v nežne vyzerajúcom flakóne so zaujímavým zdobením. Doprajte si očarujúcu vôňu, ktorá vás bude príjemne sprevádzať počas celého dňa!

Svieže tóny bergamotu a citróna sa jemne miešajú s pikantnými tónmi ružového korenia, romantickou ružou a výraznými tónmi pivónie. Drevené tóny sa prelínajú so slezom a mošusom. Všetky tieto ingrediencie tvoria jedinečný celok, ktorý muža zaručene upúta. Zahaľte sa do nádhernej vône, vďaka ktorej nezostanete bez povšimnutia!

Zloženie:
Hlava: bergamot, citrón
Srdce: ružové korenie, ruža, pivonka
Základ: slez pižmový, mošus, drevené tóny

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Mošus (pižmo), Čierne korenie, Ruža
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPPF098
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605532242248

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19